Gröndalsvägen 180, högst upp! Gröndal/Ekensberg
Gröndal/Ekensberg

Gröndalsvägen 180, högst upp!

Såld

En fantastiska hörntrea med ljuvlig känsla. Lägenheten är optimalt planerad med en stor balkong i söderläge. Vidare präglas lägenheten av modern disponering i form av stora sociala ytor, rogivande sovrum, ett rymligt badrum framdraget för tvättmaskin och en yteffektiv hall med gott om förvaring. Bostaden består idag av tre rum och kök men kan på ett naturligt sätt byggas om till två rum och kök. Lägenheten är totalt nyrenoverad och det blev klart 2022. Badrummet totalrenoverat inklusive byte av groda (vertikal stam), ny golvbrunn, nya armaturer VVS och EL, ny kommod, klinker och kakel samt förberett för tvättmaskin. Genomgående renovering i lägenheten är det inlagt trägolv (ekparkett) förutom i hallen är det lagt klinker. Alla ytskikt målade (tak och väggar). Omgjord till en möjlig trea och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Helt nytt kök inklusive maskinparken. All el har bytts ut i lägenheten med en ny el-central, jordfelsbrytare och jordade el-uttag överallt. Nya garderober i sovrummet och hallen med rikligt med förvaring. Till lägenheten hör ett stort källarförråd.

BRF Stapelbädden 5 är en välskött och solid förening med ovanligt låga avgifter. Föreningen bildades 2006 och äger marken (friköpt). Föreningen upplåter 144 lägenheter, varav 27 hyresrätter som utgör ett väldigt stort dolt kapital. Föreningen har 13 kommersiella lokaler som skapar ett starkt kassaflöde. De amorterar kontinuerligt av på lånen och de är nere på 2000kr/m². Föreningen har kalkylerat att månadsavgiften ska täcka allt kommande underhåll. I nuläget finns inga planerade avgiftsförändringar eller kommande renoveringar (Kontrollerat 2021-12-01). Föreningen erbjuder sina medlemmar två stora tvättstugor, cykelförråd, barnvagnsrum, stora källarförråd, en föreningslokal och en övernattningslägenhet. Föreningen disponerar över ett parkeringsgarage med 140 parkeringsplatser (inkl hybrid- och elbilsplatser) som medlemmarna kan hyra mot en månadsavgift på omkring 800kr, föreningen har även p-platser utomhus och en avgiftsbelagd gästparkering.

Ekensberg är ett mycket lugnt och omtyckt område i närheten av Stockholm City. Det är svårt att finna ett mer barnvänligt och naturnära område – en oas mitt i staden. Närområdet präglas av badplatser, badbryggor, grönska, långa promenadstråk och motionsspår längs med vattnet som utnyttjas både vinter- och sommartid. Med en mycket uppskattad grundskola och många omtyckta förskolor i området kan man som förälder känna sig trygg. En kort promenad tar dig till Gröndals centrum eller till vackra Vinterviken, det pittoreska Trädgårdscaféet med omgivande kolonilotter eller kulturutbudet på närliggande Färgfabriken. Ekensberg bjuder på kommunikationer i form av buss och pendelbåt (SL båtlinje 89). Bussturen tar ca 10 minuter till Liljeholmens centrum där tunnelbanan eller tvärbanan tar dig vidare in till stan. Pendelbåtlinjen tar dig med en kort båttur in till Stadshuset, Mälarhöjdsbadet eller Drottningholm. Med bil når du snabbt Essingeleden, Liljeholmens Galleria och Stockholm City.

Varmt välkommen!

Visa mer
Slutpris

5 304 000 kr

Ansvarig mäklare

Alexander Satzger von Balvanyos

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.