Kransbindarvägen 35 Midsommarkransen/Telefonplan
Midsommarkransen/Telefonplan

Kransbindarvägen 35

Möjlig tvårummare med enorm potential att skapa ditt nästa drömhem, mysigt belägen i LM-staden

Såld

Möjlig tvårummare med enorm potential att skapa ditt nästa drömhem, mysigt belägen i LM-staden

Accepterat pris, kontakta ansvarig mäklare för visning! Ypperligt tillfälle att skapa ett fantastiskt hem på en av Midsommarkransens mysigaste gator, Kransbindarvägen. En lugn gata omgiven av träd och lummig grönska där bostaden präglas av vackra detaljer från byggåret så en takhöjd om ca 2,70 m, fönsterhakar och fönstervred, vitmålade fönsterbrädor i teak samt charmiga dörrar. Här är perfekt att använda skaparglädjen och skapa ditt nästa drömboende och för den som önskar bygga om bostaden till en tvårummare (se alternativ planritning). Vidare erbjuds ett mysigt kök med utrymme för matplats intill köksfönstret, ett allrum där såväl sällskapsmöblering som sovdel ryms, en hall med gott om förvaring och ett helkaklat badrum.

Brf Tele är en mycket stor och välordnad förening med en egen reception för att kunna erbjuda alla medlemmar bra och smidig service. I bostadsrättsföreningen erbjuds gemensamma utrymmen så som bastu, hobbyrum, fyra övernattningslägenheter, en samlingslokal samt flertalet grönskande innergårdar med odlingsmöjligheter. På Kransbindarvägen bor man på en lugn gata med flera parker och grönområden runt omkring, samtidigt som man också har nära till ett stort urval av charmiga butiker och matställen genom såväl Midsommarkransen/Telefonplan som Aspudden. Många upplever att Kransbindarvägen är en tacksam gata när det gäller att hitta parkering och man har även närhet till tunnelbana genom båda röda linjerna från Telefonplan och Aspudden. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Visa mer
Slutpris

2 500 000 kr

Ansvarig mäklare

Alexandra Ekstrand

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.