Midsommarvägen 9 Midsommarkransen
Midsommarkransen

Midsommarvägen 9

Såld

Här kommer möjligheten som du har väntat på alldeles för länge! Varmt välkomna till denna optimalt planerade tvåa bör klassas som ett i närmast perfekt första boendet mitt i Midsommarkransens hjärta. Här bor du nämligen med knappa minuten som promenadavstånd till både tunnelbana och matbutik. Lägenheten är sobert renoverad och erbjuder en hög och modern standard. Lägenheten präglas av charmiga 40-talsdetaljer, välbevarat original golv, en generös takhöjd på ca 270 cm, stora fönsterpartier samt exemplariska förvaringsmöjligheter genom tre stycken rymliga klädkammare och ett stort vindsförråd. Det renoverade och luftiga köket erbjuder mycket förvaring, arbetsyta och plats för matgrupp. Kökets maskinpark består av spis och ugn, kombinerad kyl/frys samt diskmaskin. Vidare erbjuds ett stort och socialt vardagsrum med plats för sällskapsmöblering och övrigt möblemang. Ett stort och rogivande sovrum utan insyn med plats för dubbelsäng, skrivbord och extra förvaring. Badrummet är helkaklat och fräscht med noggrant utvalda materialval. Samt en inbjudande och ljus hall med en separat klädkammare och gott om plats för avhängning.

HSB Bostadsrättsförening Blåklockan nr 252 i Stockholm består är en av de äldsta i Midsommarkransen och varit verksam sedan 1983. Föreningen äger marken och består av 12 bostadsrättslägenheter samt en kommersiell lokal som hyrs ut och skapar ett starkt kassaflöde. Föreningen amorterar kontinuerligt av på lånen och dem är väldigt lågt belånade på endast 3151 kr/kvm, för jämförbara föreningar i närområdet är den genomsnittliga skuldsättningen cirka 8000 kr/kvm. I nuläget finns inga planerade avgiftsförändringar eller kommande renoveringar (Kontrollerat 2022-05-12). Föreningen erbjuder sina medlemmar en trevlig och soldränkt innergård som rustades upp 2020. Uteplatsen erbjuder gott om plats med trädgårdsmöbler, planteringar och en platsbyggd grill för trivsamma middagsbjudningar. I källaren finns en stor tvättstuga och cykelförråd/barnvagnsrum samt separata förråd på vinden.

Här bor ni i lugna och mycket populära kvarter med närhet Midsommarkransen tunnelbana, trendiga butiker, mysiga caféer, trevliga restauranger med mysiga uteserveringar sommartid såsom Svenska Sushiköket och Hamburgerköket, Pita i Parken, Indisk restaurang, Thairestaurang och Restaurang Tre vänner etc. Kulturbiografen Tellus, kemtvätt, gym (Puls och träning m.m.), yoga, massage, osteopat och frisör alldeles runt hörnet och alldeles intill ligger också harmoniska Svandammsparken som en grön liten oas med en liten plaskdamm. På gångavstånd finner ni Telefonplan med bl.a. SATS, Klättercentret, Konstfack och Restaurang Landet. På vägen in till Hornstulls gedigna utbud av nöjen och shopping passerar ni Liljeholmen med dess galleria vid torget och badbrygga vid kajen. Sist men inte minst återfinns vackra Vinterviken med härliga gräsytor, klippbad och båthamn invid Mälarens strand.

Visa mer
Slutpris

2 600 000 kr

Ansvarig mäklare

Alexander Satzger von Balvanyos

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.