Cedergrensvägen 59, vån 3 Midsommarkransen/Telefonplan
Midsommarkransen/Telefonplan

Cedergrensvägen 59, vån 3

Sällskaplig bostad på tredje våningen i funkisfastighet, ett rofyllt hem i mysiga LM-staden

Såld

Sällskaplig bostad på tredje våningen i funkisfastighet, ett rofyllt hem i mysiga LM-staden

Kontakta gärna ansvarig mäklare vid intresse för privatvisning! En underbar tvåa (möjlig trea) i genomgående gott skick med ett mysigt läge mot skog och grönska, samtidigt som alla bekvämligheter ligger runt husknuten. Här får man en omedelbar hemkänsla tack vare breda luftiga ytor, en takhöjd om ca 2,70 m samt flödande dagsljus från två håll. Hemmet präglas av detaljer från 40-talet genom exempelvis fönsterhakar, fönsterbrädor i teak, charmiga gamla dörrar samt platsbyggda garderober. Vidare erbjuds ett fint kök som med fördel kan bindas samman med vardagsrum genom en matplats, ett helkaklat badrum med badkar och tvättmaskin samt ett rogivande sovrum med förvaring genom garderobsvägg.

Bostaden ingår i Brf Tellusborgshus, en stor och välmående förening med god ekonomi. Medlemmarna erbjuds gemensamma utrymmen i form av övernattningslägenhet, föreningslokal samt flertalet grönskande gårdar. På pittoreska Cedergrensvägen bor du längs samma gata som Söderbergs bageri som sätter guldkant på kvarteret, där erbjuds hembakat och välsmakande kaffe med möjlighet att sitta utomhus sommartid. Här bor du på ett svårslaget läge med närhet till såväl tunnelbana som flera parker och grönområden. Inte minst kryllar Midsommarkransen/Telefonplan av pittoreska små butiker och har ett stort utbud av restauranger och caféer. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Visa mer
Slutpris

3 500 000 kr

Ansvarig mäklare
Alexandra Ekstrand

Alexandra Ekstrand

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.