Såld lägenhet på Erik segersälls väg 11 i Aspudden
Aspudden

Erik segersälls väg 11

Vackert renoverat hem med nyrenoverat kök och industriglasvägg, belägen i hjärtat av Aspudden

Såld

Vackert renoverat hem med nyrenoverat kök och industriglasvägg, belägen i hjärtat av Aspudden

I Aspuddens hjärta, ett stenkast från tunnelbana och matbutik hittas denna 1,5:a med såväl charmiga som moderna inslag. Bostaden har låtit renoveras med varsam hand där funkischarm i form av takhöjd om ca 2,70 m, fönsterbrädor i sten och vackra fönster med spanjoletter varvas med modern bekvämlighet som exempelvis ett nyrenoverat kök med diskmaskin och en snygg industriglasvägg som skärmar av från vardagsrum. Bostaden erbjuder en mysig sovalkov intill fönstret med förvaring genom tre garderober, ett vardagsrum som släpper in mycket dagsljus genom stort fönsterparti med plats för såväl sällskapsmöblering som matplats, ett helkaklat badrum, ett smakfullt renoverat kök och en inbjudande hall med plats för avhängning av ytterkläder samt förvaring genom en garderob.

Bostaden ingår i en gemytlig och välordnad förening som äger marken, har dolt kapital genom en hyresrätt och får intäkter genom uthyrning av lokaler. Här bor man bokstavligen i hjärtat av Aspudden, strax utanför porten hittas Aspuddens huvudgata med mataffär, tunnelbana, apotek, restaurang Vår pizza samt Bonne femme. I närområdet hittar man flera parker och grönområden, särskilt rekommenderas Vinterviken med flera badplatser genom brygga, strand och klippor, breda gräsytor, naturnära promenadstråk och lunchrestaurang. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Visa mer
Slutpris

3 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.