Bryggvägen 10, vån 3 Gröndal Strand
Gröndal Strand

Bryggvägen 10, vån 3

Gavelfyra med fönster i treväderstreck och magisk sjöutsikt!

Såld

Gavelfyra med fönster i treväderstreck och magisk sjöutsikt!

På första parkett framför Mälarens inlopp ligger denna fantastiska hörnfyra! Lägenheten har en otroligt trevlig atmosfär på grund av mycket naturligt ljus och lyftiga ytor. Lägenheten är optimalt planerad med en ljuvlig och inglasad balkong i ett soldränkt sydvästläge som du når från master bedroom. Vidare präglas lägenheten av en modern disponering i form av stora sociala ytor, en halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum med gott om utrymme för både sällskapsdel och större matgrupp, tre rogivande sovrum, ett stort badrum med separat tvättdel och en gäst WC samt en yteffektiv hall med exceptionella förvaringsmöjligheter. Gavelläget erbjuder stora och generösa fönsterpartier som vetter mot vattnet - det går inte att missa den hänförande sjöutsikten över Mälaren dygnet runt och året om! Ett kliv ut på balkongen så vidgas vyerna ytterligare med en magnifik utsikt över Stora Essingen, Mälarens inlopp, Bromma och de förbipasserande båtarna. Utsikten måste upplevas på plats! Lägenheten genomsyras av fönster i tre väderstreck, exceptionella förvaringsmöjligheter, stilren interiör, vackert ekparkettgolv, prydligt inredda badrum med golvvärme samt ett exklusivt Marbodal kök med full maskinpark. Till lägenheten hör ett stort källarförråd!

Brf Gröndal Strand är en välskött och solid förening som ligger med ett fantastiskt vattenläge intill Mälaren. Föreningen bildades 2014 äger marken (friköpt). Entreprenaden blev godkänd 14 december 2018 och därefter skedde inflytt. Föreningen upplåter 93 bostadsrätter. Föreningen har en kommersiell lokal som hyrs av "Elit gym i Gröndal AB" som skapar ett starkt kassaflöde. De amorterar kontinuerligt av på lånen och under 2020 extra amorterade de av 3 MKR på banklånet samt 1 MKR i början på 2021. Föreningen har kalkylerat att månadsavgiften ska täcka allt kommande underhåll. I nuläget finns inga planerade avgiftsförändringar eller kommande renoveringar (Kontrollerat 2022-01-27). Föreningen erbjuder sina medlemmar en fantastisk gemensamma takterass med milsvid utsikt, cykelförråd, barnvagns- och rullstolsrum. Föreningen disponerar över ett parkeringsgarage med 72 garageplatser, varav fem laddplatser för elbilar och 25 blockuthyrs till grannföreningen (starkt kassaflöde). Kostnaden för dessa är ca 1500kr/mån. Det finns även 5 st parkeringsplatser på Ekensbergskajen att hyra.

Gröndal Strand är ett mycket lugnt och omtyckt område i närheten av Stockholm City. Det är svårt att finna ett mer barnvänligt och naturnära område – en oas mitt i staden. Närområdet präglas av badplatser, badbryggor, grönska, långa promenadstråk och motionsspår längs med vattnet som utnyttjas både vinter- och sommartid. Med mycket uppskattade grundskolor och många omtyckta förskolor i området kan man som förälder känna sig trygg. En kort promenad tar dig till Gröndals centrum eller till vackra Vinterviken, det pittoreska Trädgårdscaféet med omgivande kolonilotter eller kulturutbudet på närliggande Färgfabriken. Gröndal bjuder på kommunikationer i form av buss, spårvagn och pendelbåt (SL båtlinje 89). Bussturen tar ca 8 minuter till Liljeholmens centrum där tunnelbanan eller tvärbanan tar dig vidare in till stan. Pendelbåtlinjen tar dig med en kort båttur in till Stadshuset, Mälarhöjdsbadet eller Drottningholm. Med bil når du snabbt Essingeleden, Liljeholmens Galleria och Stockholm City.

Varmt välkommen till en fantastisk lägenhet!

Visa mer
Slutpris

8 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Alexander Satzger von Balvanyos

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.