Svandammsvägen 10, vån 1 Midsommarkransen
Midsommarkransen

Svandammsvägen 10, vån 1

Charmig minitvåa i omtyckt Brf med bästa läge i populära Midsommarkransen!

Såld

Charmig minitvåa i omtyckt Brf med bästa läge i populära Midsommarkransen!

ACCEPTERAT PRIS - Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning!

Varmt välkommen till denna förtjusande minitvåa belägen i en välskött förening med mycket att tillgå den enskilda medlemmen.

Här erbjuds ett boende med charm och ett underbart ljusinsläpp tack vare det stora fönsterpartiet i vardagsrummet och det vackra runda fönstret i sovrummet. Otroligt väldisponerade kvadratmeter med luftiga ytor och vackra besparade detaljer. Ljuvligt sällskapsrum med generösa ytor, matplats för trevliga middagar med vänner och ett kök med bevarade detaljer. Vidare finns här ett mysigt sovrum samt badrum med dusch. Föreningen har mycket god ekonomi och nyligen sänktes avgiften med 10%. Föreningens medlemmar har tillgång till gym, bastu, tvättstuga, hobbyrum samt en grönskande trädgård med pergola och grillmöjligheter.

Eftersökt läge mitt i idylliska Midsommarkransen. Rikligt utbud av restauranger, caféer och servicecentra i området. Goda kommunikationer med någon minuts gång till Midsommarkransens tunnelbanestation. Tunnelbanans röda linje tar dig vidare söderut, eller in mot söder på 6 minuter och Stockholm city på 13 minuter. Perfekt för dig som vill bo i lugnt och trevligt område men också ha nära till citypulsen. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Varmt välkommen till Svandammsvägen 10!

Visa mer
Slutpris

2 750 000 kr

Ansvarig mäklare

Cecilia Björklund

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Linda Lewin

Franchisetagare/Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.