Såld lägenhet på Pingstvägen 39 i Midsommarkransen/Telefonplan
Midsommarkransen/Telefonplan

Pingstvägen 39

Ett ljust och fint hem på Pingstvägen, en möjlig tvåa inbäddad bland lummig grönska

Såld

Ett ljust och fint hem på Pingstvägen, en möjlig tvåa inbäddad bland lummig grönska

Mysig gaveletta (möjlig tvåa) lummigt omgiven av träd och andra charmiga funkishus. Ett hem fritt från insyn i pittoreska LM-staden, här finns fönster i tre väderstreck som i kombination med ca 2,70 m takhöjd ger en luftig och hemtrevlig atmosfär. Man har låtit bevara detaljer från 40-talet så som vackra fönstervred och fönsterhakar samt platsbyggda garderober. Här bor man på 35 kvadratmeter som disponerats väl med gott om förvaring i hall, samt genom ett källarförråd och ett matkällarförråd. Vidare erbjuds ett stilrent kök med naturlig plats för matbord, ett vardagsrum med utrymme för sällskapsmöblering, en separat sovdel som enkelt kan delas av till ett separat sovrum och ett helkaklat badrum med golvvärme och dimbar belysning.

Brf Tele är en stor och välordnad förening med en egen reception för att kunna erbjuda sina medlemmar bra och smidig service. I bostadsrättsföreningen erbjuds gemensamma utrymmen så som bastu, hobbyrum, fyra övernattningslägenheter, en samlingslokal samt flertalet grönskande innergårdar med odlingsmöjligheter. På Pingstvägen bor man med flera parker och grönområden runt omkring, samtidigt som man också har nära till ett stort urval av charmiga butiker och matställen genom såväl Midsommarkransen, Telefonplan och Aspudden. Längre ned på gatan påväg till tunnelbanan ligger omtyckta Landet som har öppet för såväl lunch som middag och står redo att bli ditt nya stammisställe. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Visa mer
Slutpris

2 700 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.