Hägerstensvägen 163, högst upp! Aspudden
Aspudden

Hägerstensvägen 163, högst upp!

Unikt renoverad tvåa med exklusiva materialval och solig balkong!

Såld

Unikt renoverad tvåa med exklusiva materialval och solig balkong!

Varmt välkomna till Hägerstensvägen 163 och troligen Aspuddens finaste tvåa!

Lägenheten har under de senaste åren omsorgsfullt renoverats av arkitekt-par med fokus på kvalitét och funktionalitet. Bostaden präglas av ett underbart ljusinsläpp från fönster i två väderstreck, en extra generös takhöjd, exklusiva materialval och ett genomtänkt mjukt färgschema i hela lägenheten. En nylagd fiskbensparkett med massiva eklister breder ut sig i samtliga rum samt all el är nydragen med dolda dragningar och dimbara strömbrytare i retro utförande. Planlösningen har ändrats för att optimera varje kvadratmeter samt skapa fria siktlinjer och en harmonisk helhet. Vidare erbjuds ett vackert och nyrenoverat kök med plats för större matgrupp intill fönster, en rymlig balkong med eftermiddag- kvällssol samt exemplariska förvaringsmöjligheter via platsbyggda garderober och tillhörande förråd.

Gemytlig och välordnad förening som har mycket god ekonomi samt äger marken. Brf Korsriddaren erbjuder sina medlemmar gym, gästlägenhet, festlokal och hobbyrum. Dessutom finns det möjlighet att grilla och njuta av de fina innergårdarna. Föreningen har en låg belåning på ca 3500kr/kvm samt sparar kontinuerligt för kommande underhåll baserat på underhållsplanen. Föreningen har dessutom 6 stycken hyreslokaler som skapar ett starkt kassaflöde.

Här bor du i en välbevarad funkisfastighet i omåttligt populära Aspudden som är känt för sin ljuvliga småstadskänsla med närhet till flertalet parker, grönområden och badplatser samtidigt som tunnelbanan bara är ett par minuter bort.

Kontakta gärna ansvarig mäklare för mer information.

Visa mer
Slutpris

4 500 000 kr

Ansvarig mäklare

Daniel Sjödin

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.