Såld lägenhet på Responsgatan 5 i Midsommarkransen/Telefonplan
Midsommarkransen/Telefonplan

Responsgatan 5

Unik trea med magisk terrass och högt i tak!

Såld

Unik trea med magisk terrass och högt i tak!

DRÖMTREA HÖGST UPP I HUSET!

Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade trea med härligt läge och stor inglasad terrass i soligt läge!

I en industribyggnad från 1929 som 2007-2009 lät restaureras till bostäder saluförs nu denna unika bostad. Den generösa takhöjden och stora fönsterpartier skapar ett luftigt och ljust hem att trivas i. Kök med öppen planlösning mot vardagsrum skapar perfekta sällskapsytor. Från köket nås även bostadens terrass där man kan njuta av sol och utsikt, att en del av den dessutom är inglasad gör att man kan utnyttja den större delar av året. Vidare erbjuds två stora sovrum med gott om förvaring samt ett helkaklat badrum med badkar, kombinerad tvätt- torkmaskin.

Brf Ängsgräset är en välskött förening med mycket god ekonomi som erbjuder sina medlemmar en härlig innergård med uppvärmd utomhuspool där sol och bad lockar under sommarhalvåret. Föreningen har en låg skuldsättning, bra likviditet i kassan och ett starkt kassaflöde från sina hyreslokaler. När föreningen bildades baserades avgifterna på en kalkylränta på 5 % och idag har föreningen en snittränta på 0,8 % samt en skuldsättning som är betydligt lägre än när föreningen bildades. Föreningen förfogar dessutom över 34 stycken garageplatser som endast kostar 700 kronor/månad.

Missa inte denna fantastiska lägenhet i eftertraktat läge mellan Telefonplan och Midsommarkransen. Det är första gången denna bostad saluförs på successionsmarknaden - en chans som inte kommer ofta!

Visa mer
Slutpris

5 450 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.