Vinodlargatan 7 Liljeholmskajen
Liljeholmskajen

Vinodlargatan 7

ÄLSKA LILJEHOLMSKAJEN!

Såld

ÄLSKA LILJEHOLMSKAJEN!

Kontakta redan nu ansvarig mäklare för förhandsvisning!

En magisk kombination av innerstad och sjöläge!

Varmt välkomna till denna fantastiska trea med badrocksavstånd till vattnet! Bostaden erbjuder balkong i västerläge med magisk utsikt över Årstaviken samt Södermalm med grönskande Tanto och Högalidskyrkan. Vidare erbjuds du ett modernt boende med öppen social planlösning, gott om förvaring och alla de bekvämligheter du kan tänkas önska. Bostaden har en mycket tilltalande öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt utgång till den rymliga balkongen. Vidare erbjuds ett fullutrustat kök. Två fina sovrum som är i perfekt storlek in mot gården. Arbetsrum för den som jobbar hemifrån. Gott om förvaring genom flertalet garderober/klädkammare, fräscht badrum med takdusch och tvättmaskin samt torktumlare. Här lever du i en unik marin boendemiljö med grönskande parker, strandpromenad, bad- och båtbryggor samt sjökrogar mm. precis utanför porten. Senaste tillskottet till området är en rooftop restaurang.

Brf Vinodlaren är en stor och stark bostadsrättsförening med som upplåter 144 stycken lägenheter samt 6 stycken kommersiella lokaler. I föreningen finns allt man behöver - exempelvis garage som nås direkt med hiss, övernattningslägenhet, cykel- och barnvagnsrum, tvättstuga samt en stor och trevlig innergård. Föreningens lokaler genererar ett starkt kassaflöde och tack vare att fastigheten byggdes i en tid med högre räntor har föreningen kunnat amortera och står stark rustade för framtiden. Inför 2022 sänktes avgifterna med 8 %, snitträntorna på lånen har halverats sedan 2017 och belåningen är ca 10 000 kr/kvm vilket är att anses som bra för en så pass ny förening.

På 5 minuters promenad ligger Liljeholmstorgets galleria med allt du någonsin kan behöva i form av shopping och övrig service. Mycket bra kommunikationer med både tunnelbana och tvärbana på promenadavstånd och pendeltåget når du genom den nya hissen till Årstabron. Bostaden ligger lugnt belägen. Bor du på Vinodlargatan har du nära till kommunikationer, gym, restauranger och populära Liljeholmstorget galleria där ni hittar Stockholms bästa Ica butik - gör gärna er egen bedömning i samband med visningen.

Visa mer
Slutpris

6 200 000 kr

Ansvarig mäklare

Kristoffer Pettersson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.