Hildebergsvägen 12, 4 tr Liljeholmskajen
Liljeholmskajen

Hildebergsvägen 12, 4 tr

ÄLSKADE HILDEBERGSVÄGEN!

Såld

ÄLSKADE HILDEBERGSVÄGEN!

Välkommen till denna ljusa och välplanerade trea på attraktiva Hildebergsvägen. Här bor i ett väldigt mysigt kvarter som ligger både naturnära och sjönära. Det är ett underbart lugn när du kommer upp på Sjövikshöjden och här möts du av bekväma och moderna boenden. Utöver de grönskande omgivningarna runt husen har lägenheten en härlig balkong med utsikt mot grönskan. Bostaden har en social planlösning med öppet mellan kök och vardagsrum. Köket har gott om plats för middagar med större sällskap. Rymliga och fina sovrum som är i perfekt storlek. Gott om förvaring genom klädkammare, modernt badrum med separat tvättmaskin samt torktumlare. Bostaden ligger insynsskyddat intill kommunikationer, grönområden, Mälaren och i en mycket populär förening!

Bostadsrättsföreningen står starkt rustade inför framtiden och senaste åren har avgifterna sänkts då fastigheten byggdes i en tid då räntorna var betydligt högre än föreningens snittränta idag på ca 1 %. Detta har skapat ett starkt kassaflöde och 2020 gjordes en extra amortering på 3 miljoner. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband via fiber och IP telefoni (ej samtalskostnad). Dessutom finns övernattningslägenhet, ny lekpark, boulebana, garage, parkeringsplatser längst med gatan och gemensamhetslokal i föreningen.

På Hildebergsvägen har man närhet till det mesta. Här finns bra kommunikationer, populära skolor, förskolor, fotbollsplaner, naturområden och lekplatser. Dessutom finns cykelvägar i närheten, bara att rulla rakt ut på Årstabron så är du på Södermalm inom några minuter. Men ibland är det ändå smartare att ta bilen, då finns det bilpooler i närheten att utnyttja. På 5 minuters promenadavstånd ligger Liljeholmskajens badplatser, flera restauranger och inom kort även en rooftop-restaurang. Här lever du i en härligt boendemiljö med grönskande parker, strandpromenad, bad- och båtbryggor samt sjökrogar m.m. inom några minuters gångavstånd. Det finns många förskolor i området att välja på samt två skolor alldeles nära bostaden, med årskurs 1–9. Allt man kan önska sig!

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Visa mer
Slutpris

5 250 000 kr

Ansvarig mäklare
Kristoffer Pettersson

Kristoffer Pettersson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.