LM Ericssons väg 10D Telefonplan
Telefonplan

LM Ericssons väg 10D

Unik etagelägenhet på bästa adress!

Såld

Unik etagelägenhet på bästa adress!

Accepterat pris och flexibelt tillträde - kontakta ansvarig mäklare för privatvisning.

Välkommen till denna unika etagetvåa med 5 meter i takhöjd! Sällskaplig planlösning och fina materialval i eftertraktade Brf Telefoncentralen som precis stod färdigt för inflytt. Här blir du först att flytta in på 56 ljusa och välplanerade kvadratmeter med låg avgift och tidlösa nordiska materialval. Bostaden erbjuder ett lyxigt kök från HTH med arbetsytor och stänkskydd i kompositsten som ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet som ges ljusinsläpp genom enorma fönsterpartier från golv till tak. Vidare erbjuds ett rogivande sovrum på övre plan med plats för såväl säng som sängbord och ett stilrent helkaklat badrum med golvvärme. Lägenheten har en stor uteplats om 24 kvm i solig läge in mot gården. Tack vare den privata ingången skapas en radhuskänsla.

Ta chansen att investera i en lägenhet där ingen tidigare bott och känn den oslagbara känslan av att vara den första som flyttar in sina möbler och tillhörigheter i en lägenhet i absolut toppskick. I den välmående föreningen som äger marken finns mysiga innergårdar och två takterrasser med underbar utsikt över Telefonplan med omnejd. I omtyckta Telefonplan bor man med närhet till såväl kommunikationer genom tunnelbanans röda linje, lummiga Svandammsparken, Konstfack, SATS, mysiga butiker och välsmakande mat genom bland annat nyöppnade Sushi rebellion, Bakomat och goda hamburgare genom Brödernas som alla är belägna i föreningens fastigheter.

Till bostaden hör ett källarförråd.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Visa mer
Slutpris

4 700 000 kr

Ansvarig mäklare

Kristoffer Pettersson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.