Såld lägenhet på Nybohovsbacken 101, 3 tr i Liljeholmen
Liljeholmen

Nybohovsbacken 101, 3 tr

ÄLSKA NYBOHOVSBACKEN!

Såld

ÄLSKA NYBOHOVSBACKEN!

Fulländat boende med hög modern standard i attraktiva Liljeholmen! Ni erbjuds en välplanerad trea högt upp i huset med ett generöst ljusflöde, balkong med sol samt utsikt, snyggt kök med plats för matbord, två rejäla sovrum med gott om plats för förvaring samt modernt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Bostaden har genomgående exklusivt parkettgolv.

Högst upp på Nybohovsberget ligger den omåttligt populära föreningen Brf Nybohvet 100 på 58 meter över havet med utsikt över hela Stockholm. Föreningen består av 190 lägenheter varav 13 hyresrätter. Föreningens ekonomi är väldigt bra och belåningen i föreningen är ca 2 340 kr/kvm vilket bör ses som mycket lågt.

Här bor ni i ett optimalt läge med närhet till kommunikationer, butiker, restauranger och Södermalm! Ta hissen ner till Liljeholmstorgets galleria med allt du någonsin kan behöva i form av shopping och övrig service. Mycket bra kommunikationer med både tunnelbana, tvärbana och flygbussar på promenadavstånd. Området är populärt tack vare närheten till naturen, service samt badplatser. Varmt välkommen att njuta av utsikten!

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för privatvisning.

Visa mer
Slutpris

4 300 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.