Vingårdsgatan 8, 5 tr Liljeholmskajen
Liljeholmskajen

Vingårdsgatan 8, 5 tr

ÄLSKA LILJEHOLMSKAJEN!

Såld

ÄLSKA LILJEHOLMSKAJEN!

KAJENS BÄSTA FEMMA!

Varmt välkomna till denna drömlägenhet som genomgående är välplanerade samt attraktivt belägen på populära Liljeholmskajen. Bostaden har en perfekt planlösning med öppet mellan kök och vardagsrum samt utgång till den rymliga takterrassen med sjöutsikt. Vidare erbjuds ett modernt fullutrustat kök med gott om plats för middagar med större sällskap. Rymliga och fina sovrum som är i perfekt storlek och dessutom en stor balkong i västerläge. Gott om förvaring genom klädkammare, två fräscha badrum med dusch och separat tvättmaskin samt torktumlare. Bostaden ligger belägen på bästa adress med utsikt över vattnet i en väldigt populär förening!

Fördelarna med denna bostad är många, för att nämna några:
- Soldränkt takterrass!
- Sjöutsikt!
- Stor balkong i västerläge!
- Stark bostadsrättsförening!
- Bästa läget på kajen!
- Hemköp som hyresgäst!

Bostadsrättsföreningen Vinrankan 1 står ekonomiskt starka inför framtiden och har arbetat aktivt för att stärka ekonomin i föreningen. Bland annat har föreningen 5 st lokalhyresgäster, garageplatser, gästlägenhet och hyresintäkterna stiger för varje år som går vilket är positivt, då föreningens skuld parallellt amorteras ner. Avgifterna har sänkts tack vare att fastigheten byggdes i en tid då kalkylräntorna var högre och en aktiv styrelse som arbetar för att minska kostnaderna genom åren. Föreningen har nyligen investerat i bland annat solceller.

På 5 minuters promenad ligger Liljeholmstorgets galleria med allt du någonsin kan behöva i form av shopping och övrig service. Mycket bra kommunikationer med både tunnelbana och tvärbana på promenadavstånd och pendeltåget når du genom den nya hissen till Årstabron. Här lever du i en unik marin boendemiljö med grönskande parker, strandpromenad, bad- och båtbryggor samt sjökrogar m.m. precis utanför porten.

Missa inte denna chans - vem vill inte bo i JMs prestigelägenhet i projektet?

Visa mer
Slutpris

10 600 000 kr

Ansvarig mäklare

Kristoffer Pettersson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.