Svandammsvägen 10 Midsommarkransen
Midsommarkransen

Svandammsvägen 10

Charmig 2:a i omtyckt Brf med bästa läge i omåttligt populära Midsommarkransen!

Såld

Charmig 2:a i omtyckt Brf med bästa läge i omåttligt populära Midsommarkransen!

Välkommen till denna förtjusande tvåa med många bevarade detaljer belägen i en välskött förening med mycket att tillgå den enskilda medlemmen.

Här erbjuds ett förstklassiskt boende med mycket charm och ett underbart ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier åt två håll. Otroligt väldisponerade kvadratmeter med luftiga ytor och vackra detaljer anno byggåret såsom: furutiljor, spanjoletter, köksbeslag och snickerier.

Ljuvligt sällskapsrum med generösa ytor, matplats för många och kök med bevarat serveringsskåp. Vidare finns här ett sovrum med lugnt läge mot gården samt badrum med dusch.

Föreningen har mycket god ekonomi och just nu diskuteras en avgiftssänkning. Medlemmarna har tillgång till gym, bastu, tvättstuga, hobbyrum samt en grönskande trädgård med pergola och grillmöjligheter.

Eftersökt läge mitt i idylliska Midsommarkransen. Rikligt utbud av restauranger, caféer och servicecentra i området. Goda kommunikationer med tunnelbanans röda linje för vidare tur söderut eller in mot söder och citypulsen.

Visa mer
Slutpris

4 250 000 kr

Ansvarig mäklare

Linda Lewin

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.