Hjortsbergsvägen 56 Hägersten
Hägersten

Hjortsbergsvägen 56

VILLA I DRÖMLÄGE!

Såld

VILLA I DRÖMLÄGE!

Varmt välkommen till denna friköpta villa med fantastisk tomt på eftertraktade Hjortsbergsvägen! Här bor du insynsskyddat och ostört från grannar på en stor tomt i bästa läge. Välkommen till ett hus med välplanerad planlösning, härliga ljusinsläpp, stora sällskapsytor samt en härlig tomt där det finns äppelträd, hallon och mycket mer att plocka.

Huset har 2 sovrum på övre plan, dubbla WC, stort härligt kök, rymligt vardagsrum med burspråk. Det finns dessutom ett skyddsrum som man når från källaren/baksidan av huset. Skyddsrummet fungerar som en betongplatta och det finns möjlighet att bygga ut huset ovanpå skyddsrummet, ytan motsvarar drygt 30 kvm.

Fastigheten har ett perfekt läge i natursköna Mälarhöjden/Axelsberg som erbjuder närhet till Stockholms innerstad samtidigt som man bor i ett idylliskt villakvarter. Här bor ni med närhet till skolor, tunnelbana, butiker, badplatser och joggingspår. Är man badsugen finns Örnsbergs klippbad samt strand i Vinterviken att tillgå. Kort och gott finns allt man behöver i närheten och området är därav omåttligt populärt. På cykel tar ni er enkelt in till city på ca 20 min och via tunnelbanans röda linje är ni på Södermalm på 7 minuter och T-Centralen på 15 minuter.

Varmt välkomna - kontakta redan nu ansvarig mäklare!

Visa mer
Slutpris

11 750 000 kr

Ansvarig mäklare

Kristoffer Pettersson

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Kenny Larsson

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.