Hägerstens Allé 18 Axelsberg
Axelsberg

Hägerstens Allé 18

Såld

Välkommen till en välplanerad och sobert renoverad trea i hjärtat av Axelsberg! Här bor du på bästa adress i ett ostört läge i närhet till både vattnet och närservice. Bostaden utmärker sig med sina yteffektiva och sociala planlösning. Lägenheten disponeras idag som tre rum och kök men kan enkelt göras om till två rum och kök. Genomgående gott skick i lägenheten med ett sobert renoverat kök som erbjuder en naturlig plats för större matgrupp. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Vardagsrummet erbjuder sociala och lättmöblerade utrymmen. Vidare erbjuds ett nytt och fräscht badrum som stamrenoverats 2017. Rymliga och rogivande sovrum i anslutning till varandra samt en stor klädkammare med exceptionella förvaringsmöjligheter. En inbjudande och praktisk hall med plats för både avhängning och extra förvaring. Till lägenheten tillhör ett stort vindsförråd!

BRF Arken är en populär och stabil förening som nyligen genomgått flertalet större renoveringar. Däribland har både stambyte, fasadrenovering och fönsterbyte blivit gjort. Föreningen äger marken och är lågt belånade. Föreningen har otroligt många gemensamma ytor som medlemmarna får nyttja. Här finns en gympasal, inomhus drivingrange, pingisrum, möjlighet till styrketräning, övernattningslägenhet, festlokal och bastu. Ett enormt mervärde, tänk att kunna gå ner i källaren för ett träningspass i någon av de diverse motionslokalerna och därefter avsluta med en bastu. Föreningen har även en fantastisk omgivning runt huset med en välskött trädgård och en fin uteplats med pergola, grillplats och gräsytor för rekreation. I föreningen finns det både varmgarage och p-platser utomhus som går att hyra, separat kösystem.

Axelsberg/Örnsberg erbjuder lugna, barnvänliga omgivningar endast ett stenkast från Hägerstenshamnen med klippbad, båtklubb och lummiga strövområden. Här bor du med närhet till Mälarhöjdens villaidyll samt Aspuddens söderlika puls och serviceutbud. Området är känt för att ha flera bra dagis och skolor. I Axelsbergs Centrum finner ni all tänkbar service så som bl.a. en bra ICA, restauranger, tunnelbana, vårdcentral, apotek mm. Tunnelbana samt livsmedelsbutik finner ni även i Örnsbergs centrum. Med endast 10 minuters promenad hittar ni dessutom mysiga Mälarkrogen vid Klubbacken.

Visa mer
Slutpris

3 775 000 kr

Ansvarig mäklare

Alexander Satzger von Balvanyos

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.