Ivar Vidfamnes Gata 9, högst upp! Aspudden/Örnsberg
Aspudden/Örnsberg

Ivar Vidfamnes Gata 9, högst upp!

GAVELTREA MED BALKONG I BÄSTA LÄGE!

Såld

GAVELTREA MED BALKONG I BÄSTA LÄGE!

Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade trea attraktivt belägen i Aspudden/Örnsberg. Bostaden har en perfekt planlösning med stort vardagsrum samt utgång till balkongen i söderläge. Vidare erbjuds ett luftigt kök med gott om plats för middagar för större sällskap. Rymliga och fina sovrum som är i perfekt storlek. Gott om förvaring genom garderober. Badrum med badkar. Bostaden ligger belägen på bästa adress med närhet till vattnet och tunnelbanan i en väldigt populär förening!

Fördelarna med denna bostad är många, för att nämna några:
- Högst upp!
- Gavelläge!
- Fönster i tre väderstreck!
- Balkong i söderläge!
- Insynsskyddad!
- Stark bostadsrättsförening!
- Bästa läget i Örnsberg!
- Högt i tak!
- Stenkast från Mälaren!

Bostadsrättsföreningen Vidfamne står ekonomiskt starka inför framtiden och har arbetat aktivt för att stärka ekonomin i föreningen. Bland annat har föreningen 7 st lokalhyresgäster, garageplatser, laddstolpar, gästlägenhet, gym, bastu- och relaxavdelning samt en belåning under 5000kr/kvm. Föreningen har dessutom två hyresrätter som ägs och förvaltas av föreningen. Lägenheterna förväntas successivt kunna ombildas till bostadsrätter och inbringa likvida medel till föreningen. Se gärna föreningens hemsida: https://brf-vidfamne.bostadsratterna.se/valkommen-till-brf-vidfamne

Bostaden ligger på optimalt läge i populära Aspudden/Örnsberg invid vacker natur, båthamn, badklippor och stort utbud av restauranger och caféer. På ett par minuter nås tunnelbanans röda linje som tar dig till Hornstull på 5 minuter och T-centralen på 13 minuter. Varmt välkommen till denna fina trea!

Visa mer
Slutpris

5 850 000 kr

Ansvarig mäklare

Kristoffer Pettersson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.