Pingstvägen 54, vån 3 Midsommarkransen/Telefonplan
Midsommarkransen/Telefonplan

Pingstvägen 54, vån 3

Funkistvåa högst upp på gaveln på Pingstvägen, ett hem i lummiga omgivningar

Såld

Funkistvåa högst upp på gaveln på Pingstvägen, ett hem i lummiga omgivningar

Två rum och kök där funkischarm möter modern standard på ett smakfullt sätt. Här bor man rofyllt på gaveln i välbevarad funkisfastighet lummigt omgiven bland buskar och träd. Det höga läget på tredje våningsplanet kombinerat med ljusinsläpp från två håll ger bostaden ett naturligt ljus en stor del av dagen. Ett smakfullt renoverat kök med diskmaskin möter tidstypiska detaljer som exempelvis bevarade dörrar, fönsterhakar och fönstervred, platsbyggda garderober samt vitmålade fönsterbrädor i teak. På dessa 35 kvadratmeter ryms även ett vardagsrum med utrymme för sällskapsmöblering och matplats, ett mysigt sovrum, ett helkaklat badrum samt en hall med gott om förvaring.

Brf Tele är en stor och välordnad förening med en egen reception för att kunna erbjuda sina medlemmar bra och smidig service. I bostadsrättsföreningen erbjuds gemensamma utrymmen så som bastu, hobbyrum, fyra övernattningslägenheter, en samlingslokal samt flertalet grönskande innergårdar med odlingsmöjligheter. På Pingstvägen bor man med flera parker och grönområden runt omkring, samtidigt som man också har nära till ett stort urval av charmiga butiker och matställen genom såväl Midsommarkransen, Telefonplan och Aspudden. På granngatan, påväg till tunnelbanan, ligger Söderbergs bageri med välsmakande kaffe och nybakt som står redo att bli ditt nya stammisställe. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Visa mer
Slutpris

3 000 000 kr

Ansvarig mäklare
Alexandra Ekstrand

Alexandra Ekstrand

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.