Årgångsgatan 7, 6 tr Liljeholmskajen
Liljeholmskajen

Årgångsgatan 7, 6 tr

ÄLSKADE ÅRGÅNGSGATAN!

Såld

ÄLSKADE ÅRGÅNGSGATAN!

KAJENS BÄSTA TREA!

Varmt välkomna till denna drömlägenhet som är attraktivt belägen på populära Liljeholmskajen. Bostaden har en perfekt planlösning där kökets hjärta leder direkt ut till den fantastiska takterrassen om 17 kvm med sjöutsikt. Vidare erbjuds ett modernt fullutrustat kök med gott om plats för middagar med större sällskap. Sovrummen är rymliga och fina med sjöutsikt från Master bedroom. Det finns gott om förvaring i klädkammaren som exempelvis kan inredas till kontor. Fräscht badrum som erbjuder dusch, badkar, golvvärme samt separat tvättmaskin och torktumlare. Bostaden ligger belägen på bästa adress med utsikt över vattnet i en väldigt populär förening!

Fördelarna med denna bostad är många, för att nämna några:
- Soldränkt takterrass!
- Sjöutsikt!
- Möjlighet att glasa in terrassen!
- Stark bostadsrättsförening!
- Bästa läget på kajen!
- Bastu i föreningen!
- Kajak och SUP i föreningen!

Längst fram på kajkanten ligger den omåttligt populära föreningen Kajplats 5, även kallat K5. Föreningen består av 193 lägenheter samt två lokaler. Föreningens ekonomi är väldigt god och styrelsen beslutade att sänka avgifterna 11% från och med 1 januari 2022. Belåningen i föreningen är ca 9 500kr/kvm vilket bör ses som mycket lågt i relation till kommande underhåll, under 10 000kr/kvm är att anses som litet för för nyare byggnader som K5. I föreningen finns allt man behöver, exempelvis garage i bergrummet, innergård, cykel- och barnvagnsrum samt en aktiv styrelse. Dessutom erbjuder föreningen sina medlemmar möjligheten att hyra K5-häng som är en kombinerad övernattningslägenhet/festlokal med bastu, pingisrum, mikrobibliotek för bokbyten och hobbyhörna med arbetsbänk samt intill Årstaviken.

På några minuters promenad ligger Liljeholmstorgets galleria med allt du någonsin kan behöva i form av shopping och övrig service. Mycket bra kommunikationer med både tunnelbana, bussar och tvärbana på promenadavstånd och pendeltåget når du genom den nya hissen till Årstabron. Här lever du i en unik marin boendemiljö med grönskande parker, strandpromenad, bad- och båtbryggor samt sjökrogar m.m. precis utanför porten. Senaste tillskottet är dessutom en lyxig rooftop restaurang. Allt man kan önska sig!

Missa inte denna chans!

Visa mer
Slutpris

7 000 000 kr

Ansvarig mäklare
Kristoffer Pettersson

Kristoffer Pettersson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.