Såld lägenhet på Lotterivägen 37 i Hägerstensåsen
Hägerstensåsen

Lotterivägen 37

Såld

Här bor ni både i lugnt läge och samtidigt mycket nära kommunikationer och service i mysiga Hägerstensåsen. Lägenheten som är både snygg och praktisk har gott om inbyggd förvaring, stora fönsterpartier och mycket väldisponerade rum. Balkongen som nås från vardagsrummet ligger i söderläge mot föreningens lummiga grönska. I vardagsrummet ligger en vacker fiskbensparkett och här erbjuds gott om utrymme för soffgrupp samt plats för matbord. Det tidlösa köket har bra förvaringsmöjligheter och arbetsyta och har renoverats till modern standard.

Stabil förening med god ekonomi och väldigt låg belåning om ca 2 500 kr/kvm bostadsrättsyta samt 2 kvarvarande hyresrätter som dolt kapital. Äkta förening som äger marken. I föreningen finns det fina innergårdar som nyttjas flitigt av föreningens medlemmar för grillning, odling och lek med barnen. Här bor ni med bästa läge i mycket populära och omtyckta Hägerstensåsen med närhet till områdets stora utbud av restauranger, service och kommunikationer. Mysiga och kulturminnesmärkta kvarter med massor av charm.

Visa mer
Slutpris

5 200 000 kr

Ansvarig mäklare

Kenny Larsson

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.