Terrängvägen 73 Västertorp
Västertorp

Terrängvägen 73

Fukisdrömmen i hjärtat av Västertorp!

Såld

Fukisdrömmen i hjärtat av Västertorp!

Välkommen till denna optimalt planerade funkistvåa på kanske Västertorps populäraste gata! Lägenheten är ljus, luftig och i mycket gott skick med flertalet originaldetaljer bevarade på ett smakfullt sätt. Bostaden genomsyras av en lugn färgskala och rejäla naturmaterial, där det bästa av 1950-talets funktionalitet blandas med modernare inslag.

Ett sobert renoverat kök med goda förvaringsmöjligheter och gott om plats för matgrupp. Från köket går man via den ljusa hallen, genom glasade dubbeldörrar, in i vardagsrummet som erbjuder generösa ytor för både möblemang och umgänge. Härifrån nås även den insynsskyddade balkongen som tack vare sitt söderläge bjuder på många soltimmar. Från det ombonade sovrummet leder en dörr in i den stora klädkammaren där hyllor och upphängningsmöjligheter fyller de flesta förvaringbehov. Badrummet, med tvättmaskin, är fräscht och stambytt. I den inbjudande hallen finns två platsbyggda, djupa garderober för exempelvis ytterkläder, samt en praktisk innerhall med avhängningsmöjligheter. Till lägenheten tillhör ett stort källarförråd och ett matkällarförråd.

BRF Lugnet i Västertorp är en välskött och solid förening. Föreningen bildades 2020. Föreningen upplåter 37 lägenheter, varav 8 hyresrätter som utgör ett väldigt stort dolt kapital och en lokal. Föreningen amorterar kontinuerligt av på lånen och de är redan nere på ca 5000kr/m². I nuläget finns inga planerade avgiftsförändringar eller stora kommande renoveringar (Kontrollerat 2022-02-07). Föreningen erbjuder sina medlemmar en trevlig lekplats, en stor tvättstuga, cykelförråd, barnvagnsrum och stora källarförråd.

I området finns många förskolor och skolor. Fastigheten är belägen nära grönområden, bland annat den populära parkleken Lugnet. Västertorp centrum ligger ca 400 meter bort med god tillgång till närservice såsom livsmedelsbutiker, restauranger, apotek, bageri/konditori, blomsteraffär mm. Västertorp utgör också plats för Stockholms största skulpturutställning med sammanlagt 21 verk av kända svenska konstnärer, de flesta från 50-talet, utplacerade på olika platser i området. Intill fastigheten ligger Västertorps sim- och idrottshall med gym, och Hägerstensbadet med utomhuspool. Det är promenadavstånd till Mälaren med mysiga promenadstråk och badmöjligheter i Vinterviken. Närmaste tunnelbanestation är Västertorp med endast 3 minuters gångväg och Hägerstensåsen med 4-5 minuters gångväg. Linjen trafikeras av tunnelbanans röda linje 14. Tunnelbaneresan till Stockholm city tar 15 minuter. Det är kort reseavstånd till Liljeholmen med bra kommunikationer och stor galleria. Det är också nära till Kungens kurva och Skärholmens centrum. Västertorp är beläget nära E4an.

Visa mer
Slutpris

3 110 000 kr

Ansvarig mäklare

Alexander Satzger von Balvanyos

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.