Tegelbruksvägen 1, 3 tr. Midsommarkransen
Midsommarkransen

Tegelbruksvägen 1, 3 tr.

Underbart 20-tal högst upp i huset, ett ljust och mysigt hem på Skvallertorget

Såld

Underbart 20-tal högst upp i huset, ett ljust och mysigt hem på Skvallertorget

Vackra plankgolv, spröjsade fönster med spanjoletter, takhöjd om ca 2,80 m, skafferi och charmiga dörrar ger mysig 20-talskaraktär till denna tvårummare på Tegelbruksvägen. Ett hem på Skvallertorget i Gamla Midsommarkransen där flera restauranger med uteserveringar och mysiga butiker finns att tillgå precis utanför porten. Vardagsrummet fylls av dagsljus genom två stora fönster och har gott om rum för sällskapsmöblering för att bjuda hem vänner och familj. Vidare erbjuds ett kök med plats för matbord, ett mysigt sovrum och förvaring genom flera garderober bakom charmiga originaldörrar.

Bo i ett vackert 20-talshus på en mycket omtyckt adress med närhet till tunnelbanans röda linje vid stationen Midsommarkransen. Föreningen är skuldfri, äger sin mark och erbjuder fantastisk gårdsmiljö med pergola och utemöbler samt en gemensam balkong. På denna lugna gata bor man med flera parker och grönområden runt omkring, samtidigt som man också har nära till ett stort urval av charmiga butiker och matställen. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Visa mer
Slutpris

4 175 000 kr

Ansvarig mäklare

Alexandra Ekstrand

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.