Vattenledningsvägen 63, vån 3 Midsommarkransen
Midsommarkransen

Vattenledningsvägen 63, vån 3

Tre rum, vindskaraktär samt en fungerande kakelugn i vacker fastighet anno 1913

Såld

Tre rum, vindskaraktär samt en fungerande kakelugn i vacker fastighet anno 1913

Accepterat pris, kontakta ansvarig mäklare för visning. Högst upp i ett av de vackra sekelskifteshusen längs Vattenledningsvägen ligger denna otroligt fina trea med vindskaraktär. Hemmet bonas in genom de sluttande väggarna och tidstypiska detaljer som exempelvis en fungerande kakelugn samt vackra fönster med djupa nischer och fönsterspanjoletter. Här erbjuds luftiga rum och en tilltalande planlösning med kök, matplats och vardagsrum i anslutning till varandra där man i samband med middagar tillåts njuta av kvällssolen. Vidare finns ett master bedroom med en vacker fungerande kakelugn som bidrar med mysfaktor, ett kaklat badrum samt ett extra rum som med fördel kan användas som barnrum eller kontor.

Bostaden ingår i en gemytlig förening som äger marken och erbjuder mysig gårdsmiljö med utemöbler, grillar och grönska som bjuder in till samverkan mellan grannar. På denna lugna gata bor man med flera parker och grönområden runt omkring, samtidigt som man också har nära till ett stort urval av charmiga butiker och matställen. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Visa mer
Slutpris

5 870 000 kr

Ansvarig mäklare

Alexandra Ekstrand

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.