Eldarvägen 4, vån 4 av 5 Gröndal
Gröndal

Eldarvägen 4, vån 4 av 5

Ett oslagbart första boende!

Såld

Ett oslagbart första boende!

Välkomna till denna unika 20-tals etta med ovanligt låg avgift!

Bostaden är belägen Gröndals populäraste adress med mindre än 50 meter ner till Mälarens glittrande vatten och Gröndals Centrum. Lägenheten totalrenoverades 2020 med omtanken av att bevara det bästa av 1920-talets karaktärsdrag med modernare inslag. Bostaden är ljus, luftig och mycket välplanerad där varje kvadratmeter utnyttjas på bästa sätt. Detta måste upplevas på plats! Lägenheten präglas av flertalet charmiga 20-tals detaljer såsom en väl tilltagen takhöjd, djupa fönsternischer och fiskbensparkett. Detta i relation till en nyrenvoverad och fullutrustad lägenhet med en hög och modern standard. Ni erbjuds ett kök av hög kvalité med plats för matgrupp som på ett naturligt sätt sammankopplas genom ett "fönster" mot vardagsrummet som bildar en social atmosfär mellan de två rummen. Vardagsrummet möbleras enkelt med gott om plats för både säng och sällskapsmöblemang. Vidare erbjuds ni ett nyrenoverat badrum med exklusiva materialval samt en inbjudande hall med exceptionella förvaringsmöjligheter och en rymlig klädkammare. Till lägenheten tillhör också ett stort vindsförråd (ca 5-6 kvm).

Bostadsföreningen Rodret 2 upa är en mycket populär och välskött förening belägen 50 meter från Mälarens glittrande vatten och Gröndals Centrum. Huset är byggt 1924 och erbjuder många ljuvliga karaktärsdrag. Föreningen upplåter 31 bostadsrätter och 4 kommersiella lokaler som skapar ett starkt kassaflöde. De amorterar kontinuerligt av på lånen och de är nere på ca 4 500 kr/m². Föreningen har kalkylerat att månadsavgiften ska täcka allt kommande underhåll. I nuläget finns inga planerade avgiftsförändringar eller kommande renoveringar (Kontrollerat 2022-04-02). Föreningen erbjuder sina medlemmar en stor tvättstuga, odlingsmöjligheter, cykelförråd, bastu, barnvagnsrum och stora vindsförråd. Föreningen disponerar över ett parkeringsgarage med 12 garageplatser. I avgiften ingår både kabel-tv och ett gruppanslutet bredband.

Gröndal, en grön oas med Mälarens bad- och båtliv tätt inpå knuten samtidigt som du har närhet till stadens puls. Här finner du allt du behöver inom räckhåll såsom service i form av butiker, kommunikationer samt ett stort utbud av caféer och restauranger. Med badrock tar du dig ned till vattnet. I området finns fina rekreationsområden som bl.a. Vinterviken och sjön Trekanten med badmöjligheter sommartid och skridskobana vintertid. I närheten finner ni även shopping i populära Liljeholmens galleria samt Söders och Hornstulls nöjen med ca 15-20 minuters promenad bort.

Visa mer
Slutpris

3 075 000 kr

Ansvarig mäklare
Alexander Satzger von Balvanyos

Alexander Satzger von Balvanyos

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.