LM Ericssons väg 9 Midsommarkransen/Telefonplan
Midsommarkransen/Telefonplan

LM Ericssons väg 9

Såld

Funkistvåa i genomgående gott skick med ett mysigt läge mot en skogsdunge där rådjur är ett vanligt inslag. Här får man hemkänsla tack vare luftiga ytor, en takhöjd om ca 2,70 m samt ljusinsläpp från två håll. Vidare erbjuds ett nyligen renoverat kök med plats för matplats, ett vardagsrum med gott om plats för sällskapsmöblering, ett nyligen renoverat badrum med golvvärme och tvättmaskin samt ett generöst sovrum med plats för garderobsvägg för den som önskar.

Brf Tele är en stor och välordnad förening med en egen reception för att kunna erbjuda sina medlemmar bra och smidig service. I bostadsrättsföreningen erbjuds gemensamma utrymmen så som bastu, hobbyrum, fyra övernattningslägenheter, en samlingslokal samt flertalet grönskande innergårdar med odlingsmöjligheter. På LM Ericssons väg bor man med flera parker och grönområden runt omkring, samtidigt som man också har nära till ett stort urval av charmiga butiker och matställen genom såväl Midsommarkransen, Telefonplan och Aspudden. Längre ned på gatan ligger tunnelbanans röda linje samt restaurang Landet som erbjuder såväl god lunch som bra stämning under trevliga middagar. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Visa mer
Slutpris

3 650 000 kr

Ansvarig mäklare

Alexandra Ekstrand

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.