Såld lägenhet på Önologgatan 1, 14 tr i Liljeholmskajen
Liljeholmskajen

Önologgatan 1, 14 tr

Exklusiv ägarlägenhet med magisk balkong!

Såld

Exklusiv ägarlägenhet med magisk balkong!

Accepterat pris!

DRÖMTVÅA I EFTERTRAKTADE K7 - ÄGARLÄGENHET!

Varmt välkomna till denna ljusa och luftiga tvåa med magisk utsikt och balkong i två väderstreck - direkt när du kliver in genom dörren är det en känsla lyx som måste upplevas på plats. Här bor ni insynsskyddat med en svårslagen utsikt mot vattnet i alla rum. Lägenheten har en stor inglasad balkong om ca 15 kvm i syd/väst läge med utsikt mot Årstaviken, Södermalm och söderort med två utgångar. Bostaden ligger attraktivt belägen intill kajkanten på populära Liljeholmskajen med närhet till stan. Den har en mycket tilltalande planlösning och genomgående är det en exklusiv känsla. Ni erbjuds ett modernt fullutrustat kök med påkostade tillval. Rymligt och funktionellt sovrum. Gott om förvaring genom garderober samt en walk in closet. Fräscht badrum i modern stil med kombinerad tvätt- och torkmaskin. Bostaden ligger på absolut bästa adress på Liljeholmskajen och i den enda byggnaden som erbjuder ägarlägenheter. Högst upp i tornet finns en gemensam takterrass i anslutning till en gemensamhetslokal.

En ägarlägenhet är som ett radhus där du köper din fastighet och blir lagfaren ägare. Det innebär låga fasta kostnader samt att du som ägare har frihet att hyra ut din bostad utan tillstånd eller sälja den till vem du vill. Det är möjligt att sälja till så väl juridiska som fysiska personer. Genom detta koncept betalar du inte för några gemensamma lån till en bostadsrättsförening vilket gör att månadsavgiften blir betydligt lägre än i en traditionell bostadsrättsförening. K7 Liljeholmskajen samfällighetsförening har bildats för förvaltning av gemensamhetsanläggningen. Samfällighetsföreningen hanterar delade resurser som exempelvis trapphus, hissar, fasader, avlopp och gemensamma takterrassen.

Mycket bra kommunikationer med både tunnelbana, bussar och tvärbana på promenadavstånd och pendeltåget når du genom hissen till Årstabron. Här lever du i en unik marin boendemiljö med grönskande parker, strandpromenad, joggingspår, utegym, bad- och båtbryggor samt sjökrogar m.m. precis utanför porten. Senaste tillskottet är dessutom en lyxig rooftop restaurang samt padelbanor i bergrummet - hur coolt?

Månadsavgift till samfälligheten är: 1237 kr (Inkl. uppvärmning, drift och underhåll) betalas till en samfällighetsförening.

Missa inte denna investering!

Visa mer
Slutpris

6 600 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.