Årstaskogs Väg 9A, 7 tr Liljeholmen/Årstaberg
Liljeholmen/Årstaberg

Årstaskogs Väg 9A, 7 tr

GAVELTREA MED KUNGSBALKONG!

Såld

GAVELTREA MED KUNGSBALKONG!

GAVELTREA MED FÖNSTER I TRE VÄDERSTRECK OCH STOR BALKONG!

Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade trea attraktivt belägen på Liljeholmskajen/Årstaberg. Bostaden har en perfekt planlösning med stort vardagsrum samt utgång till den rymliga balkongen. Vidare erbjuds ett modernt fullutrustat kök med gott om plats för middagar för större sällskap. Rymliga och fina sovrum som är i perfekt storlek. Gott om förvaring genom garderober. Badrum med tvätt och torktumlare. Bostaden ligger insynsskyddat intill kommunikationer, grönområden, Årstaviken på en mycket populär adress!

Fördelarna med denna bostad är många, för att nämna några:
- Gavelläge!
- Kringgående balkong!
- Garage med el-laddstolpar!
- Närheten kommunikationer!
- Närhet till Mälaren och grönområden!
- Flertalet förskolor/skolor i närheten!
- Stor och stark förening!

Årstabergsparken ligger precis utanför dörren, med promenadstråk som leder ner till Liljeholmskajen och Årstaskogen. Dessutom finns tvåfilig cykelväg utanför porten, bara att rulla rakt ut på Årstabron så är du på Södermalm inom några minuter. I föreningen finns allt man behöver och underhållet är obefintligt i denna nyproducerade byggnad. Till lägenheten finns ett källarförråd.

Här kommer ni trivas!

Visa mer
Slutpris

5 850 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.