Tellusborgsvägen 88, högst upp! Midsommarkransen
Midsommarkransen

Tellusborgsvägen 88, högst upp!

ÄLSKADE MIDSOMMARKRANSEN!

Såld

ÄLSKADE MIDSOMMARKRANSEN!

PÅ BÄSTA ADRESS FINNER NI DENNA TVÅA MED SOLDRÄNKT BALKONG I SÖDERLÄGE OCH MINIMAL INSYN - HÖGST UPP!

Välkomna till denna ljusa och välplanerade tvåa attraktivt belägen i pittoreska Midsommarkransen. Bostaden utmärker sig med en fantastiskt känsla av ljus och rymd tack vare fönster i två väderstreck som låter dagsljuset flöda in fritt, en generös takhöjd om ca 2,70m samt en härlig balkong i soligt söderläge med utsikt över grönska. Bostaden har genomgående hög standard där moderna lösningar kombineras med tidstypisk charm, och är perfekt för sociala sammanstrålningar tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Till lägenheten hör nyttjanderätten av två källarförråd om ca 3 kvm respektive 1 kvm. Här bor ni i idylliska Midsommarkransen som erbjuder ett gediget utbud av caféer, restauranger, butiker och ca tre minuters promenad till tunnelbanan som sedan tar er vidare till Södermalm på 6 minuter.

Bostadsrättsföreningens byggnader utgörs av tre hus med 59 lägenheter samt en kommersiell lokal. Byggnaderna uppfördes år 1944 och har faciliteter såsom tvättstuga, källarförråd, cykel- och barnvagnsrum samt en samlingslokal.

Missa inte denna lägenhet på bästa adress i hjärtat av Midsommarkransen!

Visa mer
Slutpris

3 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Kristoffer Pettersson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.