Lidköpingsvägen 60, 2 tr Hammarbyhöjden
Hammarbyhöjden

Lidköpingsvägen 60, 2 tr

HAMMARBYHÖJDENS BÄSTA LÄGE!

Såld

HAMMARBYHÖJDENS BÄSTA LÄGE!

FUNKISDRÖM PÅ BÄSTA ADRESS!

Nu har du chansen att flytta in i en 2 rok som enkelt byggs om till trea på ett attraktivt läge i Hammarbyhöjden! Lägenheten är mycket välplanerad och har genomgående hög standard. Bostaden erbjuder dessutom en fantastisk balkong i soldränkt söderläge mot föreningens gård. Lägenheten utmärker sig tack vare ca 2.7 meter i takhöjd, gavelläge med fönster i tre väderstreck. Läget är mycket centralt med direkt närhet till tunnelbana samt service. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Gemytlig och välordnad förening som har mycket god ekonomi. Föreningen har en extremt låg belåning om 653 kr/kvm enligt årsredovisningen 2020. Föreningen har faciliteter som tvättstuga i samma hus, cykelförråd, källarförråd och gemensam grill för boende på husets baksida. Dessutom finns parkeringsplatser till en låg månadshyra.

På Lidköpingsvägen bor du med trevliga skogspartier mellan husen där man kan grilla eller ta en fika på sommaren. Nackareservatets vackra natur med löpspår, badsjöar, golfbana och Hammarbyhöjdens centrum med tunnelbana och service ligger en kort promenad bort.

Välkommen på visning - missa inte denna chans!

Visa mer
Slutpris

3 925 000 kr

Ansvarig mäklare
Assisterande

Sandra Pranjic

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.