Årgångsgatan 1 Liljeholmskajen
Liljeholmskajen

Årgångsgatan 1

Exklusiv tvåa med stor balkong i söderläge!

Såld

Exklusiv tvåa med stor balkong i söderläge!

DRÖMTVÅA PÅ BÄSTA ADRESS!

Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade tvåa med magisk utsikt och balkong om ca 10 kvm i soldränkt läge! Lägenheten ligger attraktivt belägen intill kajkanten på populära Liljeholmskajen med närhet till stan. Bostaden har en mycket tilltalande planlösning samt utgång till den rymliga inglasade balkongen med många soltimmar. Vidare erbjuds ett modernt fullutrustat kök med påkostade tillval. Rymligt och fint sovrum. Gott om förvaring genom flertalet skjutdörrsgarderober med Elfa-system. Lägenheten har ett fräscht badrum. Bostaden ligger på absolut bästa adress på Liljeholmskajen och dessutom i en av det bästa föreningarna.

Längst fram på kajkanten ligger den omåttligt populära föreningen Kajplats 5, även kallat K5. Föreningen består av 193 lägenheter samt två lokaler. Föreningens ekonomi är väldigt bra och styrelsen beslutade att sänka avgifterna 11% från och med 1 januari 2022. Belåningen i föreningen är ca 9 500kr/kvm vilket bör ses som mycket lågt i relation till kommande underhåll, under 10 000kr/kvm är att anses som litet för för nyare byggnader som K5. I föreningen finns allt man behöver, exempelvis garage i bergrummet, innergård, cykel- och barnvagnsrum samt en aktiv styrelse. Dessutom erbjuder föreningen sina medlemmar möjligheten att hyra K5-häng som är en kombinerad övernattningslägenhet/ festlokal med bastu, pingisrum, mikrobibliotek för bokbyten och hobbyhörna med arbetsbänk samt intill Årstaviken.

På några minuters promenad ligger Liljeholmstorgets galleria med allt du någonsin kan behöva i form av shopping och övrig service. Mycket bra kommunikationer med både tunnelbana, bussar och tvärbana på promenadavstånd och pendeltåget når du genom den nya hissen till Årstabron. Här lever du i en unik marin boendemiljö med grönskande parker, strandpromenad, bad- och båtbryggor samt sjökrogar m.m. precis utanför porten. Senaste tillskottet är dessutom en lyxig rooftop restaurang. Allt man kan önska sig!

Missa inte denna chans - varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

6 400 000 kr

Ansvarig mäklare

Kristoffer Pettersson

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Kenny Larsson

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.