Ekensbergsvägen 66 Gröndal/Ekensberg
Gröndal/Ekensberg

Ekensbergsvägen 66

Det lilla radhuset!

Såld

Det lilla radhuset!

Välkommen till en fantastisk lägenhet med känslan av ett litet radhus! Lägenheten disponeras idag som ett rum och kök men kan enkelt göras om till 2 rum och kök (se alternativ planskiss). Lägenheten präglas av charmiga 50-talsdetaljer, en stor uteplats i västerläge som erbjuder kvällssol, fönster i två väderstreck, en fransk balkong i vardagsrummet med otrolig sjöutsikt, gott om förvaring samt ett stambytt och fräscht badrum från 2014. Ett stort och ljust vardagsrum som enkelt möbleras med soffa, säng, matgrupp, kontorsplats och övrigt möblemang. Vidare erbjuds ett tidsenligt och bevarat originalkök med spis, ugn och kyl samt ett rymligt kallskafferi. Till lägenheten tillhör ett stort källarförråd 3,2 kvm.

Brf Bottenstocken 10 är en välskött och populär förening i Gröndal. Fastigheten byggdes 1957 och föreningen bildades 2008. Föreningen upplåter 39 lägenheter, varav sex är hyresrätter som utgör ett väldigt stort dolt kapital. Föreningen amorterar kontinuerligt av på lånen och kalkylerar att månadsavgiften ska täcka allt kommande underhåll. I nuläget finns inga planerade avgiftsförändringar eller kommande renoveringar (Kontrollerat 2022-02-12). Föreningen erbjuder sina medlemmar två gemensamma uteplatser, en tvättstuga, cykelförråd, en föreningslokal och stora källarförråd. Föreningen disponerar över 6 parkeringsplatser som medlemmarna kan hyra mot en månadsavgift på 550 kr. (Man kan även ansöka om garageplats hos grannföreningen).

Ekensberg är ett mycket lugnt och omtyckt område i närheten av Stockholm City. Området bjuder på en mycket välsorterad matbutik endast 150-200 meter från lägenheten. Det är svårt att finna ett mer barnvänligt och naturnära område! Närområdet präglas av badplatser, badbryggor, grönska och långa promenadstråk längs med vatten som utnyttjas både vinter- och sommartid. Med en mycket uppskattad grundskola och många omtyckta förskolor i området kan man som förälder känna sig trygg. En kort promenad tar dig till Gröndals centrum eller till vackra Vinterviken, det pittoreska Trädgårdscaféet med omgivande kolonilotter eller Hägerstenshamnen. Ekensberg bjuder på kommunikationer i form av buss och pendelbåt (SL båtlinje 89). Bussturen tar ca 10 minuter till Liljeholmens centrum där tunnelbanan tar dig vidare in till stan. Pendelbåtlinjen tar dig med en kort båttur in till Stadshuset, Mälarhöjdsbadet eller Drottningholm. Med bil når du snabbt Essingeleden, Liljeholmens Galleria och Stockholm City.

Varmt välkommen!

Visa mer
Slutpris

2 310 000 kr

Ansvarig mäklare
Alexander Satzger von Balvanyos

Alexander Satzger von Balvanyos

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.