Såld lägenhet på Ekensbergsvägen 12 i Gröndal/Ekensberg
Gröndal/Ekensberg

Ekensbergsvägen 12

Det lilla radhuset!

Såld

Det lilla radhuset!

Välkommen till det perfekt första boendet i underbara Gröndal! Lägenheten är ensam i sitt slag, här bor du med känslan av ett litet radhus. Lägenheten präglas av sin stora och soldränkta uteplats (ca 10kvm) som bjuder på fantastisk sjöutsikt och gott om plats för sällskapsmöbler, matbord och växtarrangemang. Bostaden ligger i söderläge som erbjuder rikligt med ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Här utnyttjas varje kvadratmeter på bästa sätt med rymligt vardagsrum, praktiskt kök, gott om förvaring i hallen och ett stamrenoverat badrum från 2014. Här återfinns fina bevarade originaldetaljer i kombination med inbjudande materialval. Här bor du i insynsskyddat läge med grönska och badplatser som närmaste granne. Till lägenheten tillhör ett stort källarförråd (ca 5 kvm).

Brf Bottenstocken 10 är en välskött och populär förening i Gröndal. Fastigheten byggdes 1957 och föreningen bildades 2008. Föreningen upplåter 39 lägenheter, varav sex är hyresrätter som utgör ett väldigt stort dolt kapital. Föreningen amorterar kontinuerligt av på lånen och kalkylerar att månadsavgiften ska täcka allt kommande underhåll. I nuläget finns inga planerade avgiftsförändringar eller kommande renoveringar (Kontrollerat 2022-02-12). Föreningen erbjuder sina medlemmar två gemensamma uteplatser, en tvättstuga, cykelförråd, en föreningslokal och stora källarförråd. Föreningen disponerar över 6 parkeringsplatser som medlemmarna kan hyra mot en månadsavgift på 550 kr.

Ekensberg är ett mycket lugnt och omtyckt område i närheten av Stockholm City. Det är svårt att finna ett mer barnvänligt och naturnära område! Närområdet präglas av badplatser, badbryggor, grönska och långa promenadstråk längs med vatten som utnyttjas både vinter- och sommartid. Med en mycket uppskattad grundskola och många omtyckta förskolor i området kan man som förälder känna sig trygg. En kort promenad tar dig till Gröndals centrum eller till vackra Vinterviken, det pittoreska Trädgårdscaféet med omgivande kolonilotter eller Hägerstenshamnen. Ekensberg bjuder på kommunikationer i form av buss och pendelbåt (SL båtlinje 89). Bussturen tar ca 10 minuter till Liljeholmens centrum där tunnelbanan tar dig vidare in till stan. Pendelbåtlinjen tar dig med en kort båttur in till Stadshuset, Mälarhöjdsbadet eller Drottningholm. Med den kort promenad når du Liljeholmens Galleria och med bil når du snabbt Essingeleden och Stockholm City.

Visa mer
Slutpris

2 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.