Årstaskogs Väg 9C, 6 tr Liljeholmskajen/Årstaberg
Liljeholmskajen/Årstaberg

Årstaskogs Väg 9C, 6 tr

FANTASTISK ETTA MED EXTRA ALLT!

Såld

FANTASTISK ETTA MED EXTRA ALLT!

Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade etta attraktivt belägen på Liljeholmskajen/Årstaberg. Bostaden har en perfekt planlösning med ett stort rum samt utgång till den rymliga balkongen. Vidare erbjuds ett modernt fullutrustat kök samt gott om plats för middagar med större sällskap. Gott om förvaring genom garderober. Badrum med kombinerad tvätt och torktumlare. Bostaden ligger insynsskyddat intill kommunikationer, grönområden, Årstaviken på en mycket populär adress!

Nuvarande ägaren har investerat i en soffa-säng lösning av högsta kvalitet från Compact Living Store och tanken är att nästa ägare får ta över den. Det är en väldigt påkostad lösning som verkligen bör upplevas på plats. Bland annat innehåller den en dubbelsäng om 160 cm och en generös 2,5 sits soffa med höj- och sänkbart soffbord, vilket är praktiskt om man vill sitta och äta eller jobba i soffan.

Fördelarna med denna bostad är många, för att nämna några:
- Compact living lösning!
- Inglasad balkong!
- Garage med el-laddstolpar!
- Närhet till kommunikationer!
- Närhet till Mälaren och grönområden!
- Stor och stark förening!

Föreningen sänkte avgifterna i januari 2022 med 3%. I byggnaden finns bekvämligheter såsom tvättstuga, garage med laddstolpar, övernattningslägenhet samt gemensamhetslokal som enkelt nås via hissen. I entréplan finns barnvagnsförråd och cykelparkeringar.

Årstabergsparken ligger precis utanför dörren, med promenadstråk som leder ner till Liljeholmskajen och Årstaskogen. Dessutom finns tvåfilig cykelväg utanför porten, bara att rulla rakt ut på Årstabron så är du på Södermalm inom några minuter. I föreningen finns allt man behöver och underhållet är obefintligt i denna nyproducerade byggnad.

Till lägenheten finns ett förråd på samma våningsplan som lägenheten.

Visa mer
Slutpris

2 750 000 kr

Ansvarig mäklare

Kristoffer Pettersson

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Kenny Larsson

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.