Gröndalsvägen 108 Gröndal
Gröndal

Gröndalsvägen 108

Såld

Underbar tvåa på 43 kvm med låg avgift!

Välkommen till denna optimalt planerade funkistvåa i fantastiska Gröndal. Lägenheten är ljus, luftig och i mycket gott skick! Lägenheten präglas av charmiga 50-talsdetaljer, generös takhöjd, stora fönsterpartier i söderläge som erbjuder rikligt med ljusinsläpp, gott om förvaring samt ett nyrenoverat och stambytt badrum (2022). Vidare erbjuds ett nyrenoverat kök med både generösa bänkytor och förvaring. Full maskinpark i form av: kombinerad kyl och frys, induktionshäll, inbyggnadsmikro, diskmaskin, ugn och köksfläkt. Ett rogivande och rymligt sovrum med sovalkov. Samt ett stort och socialt vardagsrum som enkelt möbleras med soffgrupp, matbord, tv-möbel och övrigt möblemang. Till lägenheten tillhör ett stort källarförråd!

BRF Härden 115 är en välskött och solid förening med låga avgifter. Föreningen bildades 2002 och förvärvade fastigheten 2006. Föreningen upplåter 64 lägenheter, varav 3 hyresrätter som utgör ett stort dolt kapital. Föreningen har 5 kommersiella lokaler som alla hyrs ut och skapar ett starkt kassaflöde. Föreningen sålde i år (2022) av en hyresrätt som inbringade 7,05 mkr till kassan, dem budgeterar delvis stambytet med dem pengarna. Föreningen amorterar kontinuerligt av på lånen och de är nere på ca 6000kr/m². Föreningen har kalkylerat att månadsavgiften ska täcka allt kommande underhåll. I nuläget finns inga planerade avgiftsförändringar eller kommande renoveringar (Kontrollerat 2022-01-22). Föreningen erbjuder sina medlemmar en trevlig innergård med lekpark, planteringar, pergola, trägolv och grillmöjligheter. Vidare erbjuds en stor tvättstuga, cykelförråd/barnvagnsrum, grovsoprum och stora källarförråd. Föreningen disponerar över ett garage med 30 parkeringsplatser, några med laddstolpe.

Här bor du i omåttligt populära Gröndal placerat sydväst om Södermalm som du tar dig till innerstaden på bara några minuter. Gröndal kryllar av mysiga caféer, riktigt bra restauranger, butiker och har fina grönskande parker. Med några steg utanför dörren kan du ta dig ner till Gröndal Strands populära badbryggor, njut av Mälarens vatten med strandpromenad och badbryggor som ditt andra vardagsrum. På 10 minuters promenad ligger Liljeholmstorgets galleria med allt du någonsin kan behöva i form av shopping och övrig service. Precis utanför porten går buss (133) som tar dig vidare in till Gröndal Centrum och Liljeholmens Centrum på ett par minuter. Liljeholmens Centrum är knytpunkten för bra kommunikationer i form av tvärbana, bussar och tunnelbana.

Visa mer
Slutpris

2 600 000 kr

Ansvarig mäklare

Alexander Satzger von Balvanyos

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.