Såld lägenhet på Vingårdsgatan 2, 6 tr! i Liljeholmskajen
Liljeholmskajen

Vingårdsgatan 2, 6 tr!

TREA INTILL KAJKANTEN!

Såld

TREA INTILL KAJKANTEN!

ACCEPTERAT PRIS - välkommen på visning!

Varmt välkomna till denna drömlägenhet som genomgående är välplanerad samt attraktivt belägen på populära Liljeholmskajen. Bostaden har en perfekt planlösning med öppet mellan vardagsrummet samt köket och matplats. Den härliga balkongen med sjöutsikt nås från vardagsrummet. Vidare erbjuds ett modernt fullutrustat kök med gott om plats för middagar med större sällskap. Rymliga och fina sovrum som är i perfekt storlek och separerade från varandra. Lägenheten erbjuder även gott om förvaringsutrymme samt ett fräscht badrum med dusch samt tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsyta. Bostaden ligger belägen på bästa adress med utsikt över vattnet i populär och ekonomiskt stark förening.

För att nämna några fördelar:
- Högt upp!
- Balkong i soligt läge!
- Stabil bostadsrättsförening!
- ICA som hyresgäst!
- Föreningen äger marken (ej tomträtt)
- Solceller installerade nyligen!
- Bästa läget på kajen!

Här kan du njuta av en kaffe i solen på balkong och se segelbåtarna glida förbi på vattnet nedanför. Lev livet i en unik marin bostadsmiljö med himlen som närmaste granne och bad- och båtbryggor runt hörnet. Saknar du någon ingrediens ligger matbutiken i huset mittemot. Nybakat bröd och bullar finner du i grannfastighetens bageri. Vill du hellre gå ut och äta hittar du ett stort urval av restauranger utmed strandpromenaden. Kommunikationer som t-bana, tvärbana och flygbussar når du på fem minuter.

Bostadsrättsföreningen Vinrankan 1 står ekonomiskt starka inför framtiden och har arbetat aktivt för att stärka ekonomin i föreningen. Bland annat har föreningen 5 st lokalhyresgäster, garageplatser, gästlägenhet och hyresintäkterna stiger för varje år som går vilket är positivt, då föreningens skuld parallellt amorteras ner. Avgifterna är låga tack vare att fastigheten byggdes i en tid då kalkylräntorna var högre och en aktiv styrelse som arbetar för att minska kostnaderna genom åren. Föreningen har nyligen investerat i bland annat solceller. Föreningen höjde avgifterna motsvarande 5 % vid årskiftet 2023/2024 och den nya avgiften är i annonsen.

Missa inte denna chans för den kommer inte ofta!

Visa mer
Slutpris

5 875 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.