Cedergrensvägen 22 Midsommarkransen
Midsommarkransen

Cedergrensvägen 22

Fint renoverad tvåa med ljusinsläpp från två håll, ett funkishem i LM-staden

Såld

Fint renoverad tvåa med ljusinsläpp från två håll, ett funkishem i LM-staden

Underbara två rum och kök högt belägen uppe på en kulle omringad av träd och funkishus. Ett hem i pittoreska LM-staden med fönster i två väderstreck som i kombination med ca 2,70 m takhöjd ger en luftig och hemtrevlig atmosfär. Man har låtit bevara detaljer från 40-talet så som fönsterbrädor i teak, vackra fönstervred och fönsterhakar samt platsbyggda garderober. Här bor man på 35 kvadratmeter som har disponerats väl med smarta förvaringslösningar. Vidare erbjuds ett stilrent kök med diskmaskin, ett vardagsrum med utrymme för sällskapsmöblering och matplats, ett sovrum med platsbyggd säng i ostört läge, ett helkaklat badrum samt en hall med goda förvaringsmöjligheter.

Brf Tele är en stor och välordnad förening med en egen reception för att kunna erbjuda sina medlemmar bra och smidig service. I bostadsrättsföreningen erbjuds gemensamma utrymmen så som bastu, hobbyrum, fyra övernattningslägenheter, en samlingslokal samt flertalet grönskande innergårdar med odlingsmöjligheter. På Cedergrensvägen bor man med flera parker och grönområden runt omkring, samtidigt som man också har nära till ett stort urval av charmiga butiker och matställen genom såväl Midsommarkransen, Telefonplan och Aspudden. Längre ned på gatan ligger omtyckta Söderbergs bageri med välsmakande kaffe och fika som står redo att bli ditt nya stammisställe. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Visa mer
Slutpris

3 150 000 kr

Ansvarig mäklare

Alexandra Ekstrand

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.