Sjövikstorget 11, 2 tr STOCKHOLM
STOCKHOLM

Sjövikstorget 11, 2 tr

ÄLSKA LILJEHOLMSKAJEN!

Såld

ÄLSKA LILJEHOLMSKAJEN!

TREA MED SJÖUTSIKT OCH BALKONG I VÄSTERLÄGE!

Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade trea attraktivt belägen på populära Liljeholmskajen. Bostaden har en optimal planlösning med separat kök och vardagsrum. Från vardagsrummet når ni den fantastiska balkongen i västerläge. Vidare erbjuds ett modernt fullutrustat kök med gott om plats för middagar med större sällskap. Rymliga och fina sovrum som är i perfekt storlek. Gott om förvaring genom garderober samt klädkammare, fräscht badrum med dusch och separat tvättmaskin samt torktumlare. Bostaden ligger belägen på bästa adress med utsikt över vattnet i en väldigt populär förening!

Bostadsrättsföreningen Vinrankan 1 står ekonomiskt starka inför framtiden och har arbetat aktivt för att stärka ekonomin i föreningen. Bland annat har föreningen 5 st lokalhyresgäster där Hemköp är en dessa, garageplatser, gästlägenhet, stor grönskande innergård och hyresintäkterna stiger för varje år som går vilket är positivt, då föreningens skuld parallellt amorteras ner. Avgifterna har sänkts tack vare att fastigheten byggdes i en tid då kalkylräntorna var högre och en aktiv styrelse som arbetar för att minska kostnaderna genom åren. Föreningen har nyligen investerat i solceller på taket, elbilsladdare på samtliga platser(montage pågår) samt en teknisk lösning för att återvinna energi från Hemköps lokaler i entréplan, långsiktigt kan detta generera en lägre energiklass för byggnaden och lägre driftkostnader för föreningen. Föreningen har upphandlat elen centralt vilket medför att du som boende slipper nätavgiften till Ellevio.

På 5 minuters promenad ligger Liljeholmstorgets galleria med allt du någonsin kan behöva i form av shopping och övrig service. Mycket bra kommunikationer med både tunnelbana och tvärbana på promenadavstånd och pendeltåget når du genom den nya hissen till Årstabron. Här lever du i en unik marin boendemiljö med grönskande parker, strandpromenad, bad- och båtbryggor samt sjökrogar m.m. precis utanför porten.

Missa inte denna chans!

Visa mer
Slutpris

6 300 000 kr

Ansvarig mäklare
Kristoffer Pettersson

Kristoffer Pettersson

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande
Kenny Larsson

Kenny Larsson

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.