Riksdalervägen 14, 1 TR Hägerstensåsen
Hägerstensåsen

Riksdalervägen 14, 1 TR

Såld

-Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning-

Välkommen till denna optimalt planerade funkistvåa belägen på kanske Hägerstensåsens finaste gata. Lägenheten är ljus, luftig och i mycket gott skick med flertalet originaldetaljer bevarade på ett smakfullt sätt. Vidare präglas bostaden av fönster i tre väderstreck och en generös takhöjd. Lägenheten genomsyras av en lugn färgskala och rejäla naturmaterial, där det bästa av 1940-talets funktionalitet blandas med modernare inslag.

Ett sobert och modernt kök med full maskinpark, har både mycket och smart förvaring samt plats för en matgrupp invid fönstret med magisk utsikt. Från köket går man via den ljusa hallen vidare in till vardagsrummet som erbjuder generösa ytor för både möblemang och umgänge. Härifrån nås även den soldränkta balkongen som tack vare sitt sydvästläge bjuder på många soltimmar. Ett stort och ombonade sovrum med fantastisk utsikt och gott om förvaring. Ett nyrenoverat badrum från 2018 med påkostade materialval, stilrena detaljer och ett praktiskt vädringsfönster. I den inbjudande hallen finns gott om plats för avhängningsmöjligheter samt vidare in i hallen finns det flertalet platsbyggda och djupa garderober. Till lägenheten tillhör ett stort källarförråd (ca 7-8kvm).

Brf Handpenningen är en välskött och populär förening i Hägerstensåsen. Föreningen bildades och förvärvade fastigheten 2004, dem äger marken. Föreningen upplåter 40 lägenheter, varav 3 hyresrätter som utgör ett väldigt stort dolt kapital. Föreningen har fem kommersiella lokaler, dessa bidrar till ett starkt kassaflöde. Föreningen amorterar kontinuerligt av på lånen och de är nere på ca 5000kr/m². Föreningen har kalkylerat att månadsavgiften ska täcka allt kommande underhåll. I nuläget finns inga planerade avgiftsförändringar eller kommande renoveringar (Kontrollerat 2022-02-10). Föreningen erbjuder sina medlemmar två tvättstugor, cykel- och barnvagnsrum, hobby- och mangelrum, trädgårdsförråd och stora källarförråd.

Bostaden ligger centralt i Hägerstensåsen i närheten till tunnelbanan, bussar, mataffärer och restauranger. Varmt välkommen!

Visa mer
Slutpris

3 400 000 kr

Ansvarig mäklare

Alexander Satzger von Balvanyos

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.