Såld lägenhet på Husabyvägen 21 i Aspudden
Aspudden

Husabyvägen 21

Vackert renoverad trerummare med södervänd balkong, lugnt beläget hem uppe på höjden av Aspudden

Såld

Vackert renoverad trerummare med södervänd balkong, lugnt beläget hem uppe på höjden av Aspudden

Lugnt belägen längs återvändsgatan Husabyvägen hittas denna fina trerummare med alla rätt. Förutom massor av bevarad charm erbjuds en inbjudande, halvöppen planlösning med kök, matplats och vardagsrum intill varandra, två sovrum i bra storlek, en södervänd balkong mot lummig grönska samt såväl badrum med tvättmaskin som gäst-WC. Charmiga funkisdetaljer skvallrar om byggåret 1945 så som en takhöjd om ca 2,70 m, en ljus, genomgående planlösning med fönster i två väderstreck, vackra pardörrar, bevarade fönster med spanjoletter samt fönsterbrädor i sten. En trerummare som har allt, välplanerade rum målade i harmoniska kulörer, ett fantastiskt läge i Aspudden och belägen i en stabil förening med låg belåningsgrad (2 097 kr/kvm) och som äger marken.

På denna lugna gata bor man med närhet till flera parker och grönområden, samtidigt som man också har nära till tunnelbana, matbutik samt ett flertal charmiga butiker och matställen runt omkring Aspudden centrum. Aspuddsbornas favoriter är Bar Libertin med trevliga mellanrätter och god dryck, trevliga Fabelbar längs Hägerstensvägen med trevlig tapas samt Vår Pizza för den som gillar det italienska köket. Aspuddsparken med 4H-gård erbjuder allt från minigolf till djur till en stor lekpark för barn i alla åldrar. Natursköna Vinterviken med dess lummiga promenadstråk, badplatser genom brygga, klippor och strand, lunchrestaurang och såväl sommar- som vinteraktiviteter. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Visa mer
Slutpris

5 550 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.