Sjöviksvägen 37, 1 tr Liljeholmskajen
Liljeholmskajen

Sjöviksvägen 37, 1 tr

ÄLSKA LILJEHOLMSKAJEN!

Såld

ÄLSKA LILJEHOLMSKAJEN!

Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade trea attraktivt belägen på populära Liljeholmskajen. Bostaden har en perfekt planlösning med öppet mellan kök och vardagsrum samt utgång till den rymliga balkongen i västerläge. Vidare erbjuds ett modernt fullutrustat kök med gott om plats för middagar med större sällskap. Fina sovrum som är i perfekt storlek. Gott om förvaring genom klädkammare, fräscht badrum med dusch och separat tvättmaskin samt torktumlare. Bostaden ligger belägen på bästa adress med utsikt över vattnet i en väldigt populär förening!

Fördelarna med denna bostad är många, för att nämna några:
- Sjöutsikt
- Stor balkong i västerläge
- Stark bostadsrättsförening
- Bästa läget på kajen
- Hemköp som hyresgäst

Bostadsrättsföreningen Vinrankan 1 står ekonomiskt starka inför framtiden och har arbetat aktivt för att stärka ekonomin i föreningen. Bland annat har föreningen 5 st lokalhyresgäster, garageplatser, gästlägenhet och hyresintäkterna stiger för varje år som går vilket är positivt, då föreningens skuld parallellt amorteras ner. Avgifterna har sänkts tack vare att fastigheten byggdes i en tid då kalkylräntorna var högre och en aktiv styrelse som arbetar för att minska kostnaderna genom åren. Föreningen har investerat i en energiinvestering med värmeåtervinning via frånluftsfläktar, solceller samt värmeåtervinning via Hemköps kylanläggning. Detta för att minska föreningens uppvärmningskostnader.

På 5 minuters promenad ligger Liljeholmstorgets galleria med allt du någonsin kan behöva i form av shopping och övrig service. Mycket bra kommunikationer med både tunnelbana och tvärbana på promenadavstånd och pendeltåget når du genom den nya hissen till Årstabron. Här lever du i en unik marin boendemiljö med grönskande parker, strandpromenad, bad- och båtbryggor samt sjökrogar m.m. precis utanför porten.

Visa mer
Slutpris

5 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Kristoffer Pettersson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.