Valborgsmässovägen 20D Midsommarkransen/Telefonplan
Midsommarkransen/Telefonplan

Valborgsmässovägen 20D

Kransens finaste etta!

BUDGIVNING PÅGÅR

Kransens finaste etta!

Accepterat pris - kontakta ansvarig mäklare för privatvisning.

PÅKOSTAD ETTA MED EXKLUSIVA MATERIALVAL!

Varmt välkomna till denna toppfräscha och nyproducerade (2017/2018) etta i attraktiva Midsommarkransen/Telefonplan. Ni erbjuds en lägenhet i absolut toppskick med påkostade tillval samt en mycket effektiv planlösning som gör att lägenheten känns luftig. Bostaden utmärker sig med ett fantastiskt ljusinsläpp genom flera fönster, ett lyxigt badrum och exklusivt kök. Moderna bekvämligheter som diskmaskin, tvättmaskin/torktumlare, golvvärme och hiss. Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett källarförråd.

Föreningen har bra ekonomi, en sluten innergård och garage/parkeringsplatser att tillgå sina medlemmar. Här bor ni med bästa läge i mycket populära och omtyckta Midsommarkransen/Telefonplan med närhet till områdets stora utbud av restauranger, service och kommunikationer. Mysiga och kulturminnesmärkta kvarter med massor av charm. Inom ett par minuters promenad når du även Aspudden med paradgatan Hägerstensvägen som erbjuder en härlig småstadskänsla och kantas av butiker, caféer, restauranger samt T-banestation även där. Även Vinterviken når du inom 15 minuters promenad, vilket är mycket populärt att besöka.

Kommande försäljning, kontakta ansvarig mäklare vid intresse för mer information!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Pris: 2 300 000 kr
  • Boarea: 25 kvm föreningens information
  • Antal rum: 1 rum
  • Våning: 1 av 2, hiss finns
  • Avgift: 1 533 kr Inkl värme, VA.
  • Förening: Brf Plommonträdet 5
  • Byggnadsår: 2017-2018
  • Område: Midsommarkransen/Telefonplan, Stockholm

På webbplatsen redovisas normalt alla inkomna bud. Undantagsvis kan det förekomma att säljaren beslutar att ett visst bud inte ska redovisas på webbplatsen. Du kan alltid vända dig till mäklaren för att få information om samtliga bud. Samtliga bud noteras också i den budgivningslista som mäklaren enligt lag ska upprätta och överlämna till köpare och säljare.

Visa mer

Visningar

5 Jul 18:00 - 18:30
ANMÄLAN KRÄVS!
Håll dig uppdaterad
Ansvarig mäklare

Kristoffer Pettersson

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Valborgsmässovägen 20D

Kök

Påkostat kök från italienska Colombini med exklusiva materialval. Mycket bra förvaringsmöjligheter bakom fina gråa skåpsluckor. Bänkskiva och stänkskydd av Silestone Langoon, alla vitvaror är från kvalitetsmärket Cylinda samt blandare från Tapwell.

Visa mer

Rum

Mycket ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Plankgolv i ljus ek och målade väggar. I allrum är soffa samt matplats placerade.

Visa mer

Sovdel

Mysig sovdel som kan skärmas av med till exempel en glasvägg om så önskas.

Visa mer

Badrum

Exklusivt badrum med stora vita kakelplattor på väggarna och snyggt klinkergolv i sjösten med golvvärme. Här finns WC, vattenfallsdusch med glasvägg i klarglas, tvättställ, badrumsskåp med spegeldörrar samt tvättmaskin och torktumlare från kvalitetsmärket Cylinda. Belysning från spotlights i tak samt inbyggt i badrumsskåpet.

Visa mer

Hall

Välkommen in i hallen via den ljudisolerade säkerhetsdörren, här finns det plats för avhängning och förvaring av ytterkläder. I lägenheten är det genomgående exklusiv enstavsparkett i ljus ek och väggarna är målade.

Visa mer

Fastigheten

Varmt välkommen till Valborgsmässovägen 20D!

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
1 533 kr, Inkl värme, VA.
Antal rum
1 rum + kök
Boarea
25 m² föreningens information
Våning
1 av 2, hiss finns
Andel i förening
0,7562 %
Bilplats
Det finns 9 stycken garageplatser i fastigheten samt 7 p-platser utomhus. Avgiften för garageplats är 1500kr/månad och för parkeringsplats utomhus 1250kr/mån. I området råder boendeparkering taxa 4 till en kostnad om 500kr/mån.
Övrigt
- Lyxig nyproduktion från 2017/2018!
- Påkostade och smakfulla materialval!
- Gavelläge och insynsskyddat!
- Hiss, cykelrum, barnvagnsrum och källarförråd i fastigheten!
- Stenkast till tunnelbana, butiker och restauranger!

Föreningen

Namn
Brf Plommonträdet 5
Antal lägenheter
84 lägenheter
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Nej
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Ja
Allmänt om föreningen
Brf Plommonträdet 5 disponerar med tomträtt fastigheten Plommonträdet 5 som består av 3 våningsplan och 84 bostäder.

Förråd:
Till varje lägenhet finns ett förråd beläget i byggnadens källarplan

Parkering:
Bostadsrättsföreningen har 9 stycken garageplatser i fastigheten samt 7 p-platser utomhus. Bokning av parkering administreras av föreningens förvaltare Nabo. Avgiften för garageplats är 1500 kr/mån och för parkeringsplats utomhus 1250 kr/mån. I området råder boendeparkering taxa 4 till en kostnad om 500 kr/mån. I dagsläget finns garageplats ledigt, till parkeringsplats är det uppskattningsvis ca 6 månaders kö. (Kontrollerat 2021-10-13)

Sophantering:
Föreningens hushållssopor hanteras via soprum i byggnaden. Finns möjlighet till sopsortering.

El-abonnemang:
Elmätning sker via undermätare och mäter din faktiska förbrukning i din bostad. Föreningen har ett gemensamt abonnemang och får därmed synergier.

Telefon, TV och Data:
Leverantör av fibernät är Ownit. Samtliga bostadsrättsinnehavare erhåller fritt grundpaket för TV via IP-TV som ansluts med en box som finns i bostaden. Internet beställer man själv från Ownit och väljer den hastighet man önskar. En router finns förinstallerad i bostaden.

Cykelrum/Barnvagnsrum:
Finns på entréplan.

Föreningens ekonomi:
I dagsläget finns det ingen beslutad avgiftsförändring. (Kontrollerat 2021-01-14) Föreningen har relativt nyligen förhandlat om sina lån och bundit dem i två år till en väldigt fördelaktig räntan om 0,85%.
Information om månadsavgiften
Inkl värme, VA.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
BYGGNADSÅR
2017-2018
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
Mekanisk (FTX-system)
Hiss
Ja

Ekonomi

Utgångspris
2 300 000 kr
KOMMUNALSKATT
29,885%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
1 800 kr/år
Försäkring
1 750 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
3 550 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
2 personer
Kommentar
Driftskostnaderna är individuella och kan skifta beroende på förbrukning, avtal och antal boende i lägenheten.
Energideklaration
Utförd 2020-05-24
Energiklass
F

Allmänt om området

Midsommarkransen och Telefonplan är ett mycket populärt, mysigt och expansivt område med allt från charmiga sekelskifteshus till moderna nyproduktionshus. I närområdet finner ni all tänkbar service såsom flera mataffärer, apotek, bank, trevliga och populära restauranger ( t.ex. Landet, Svenska Hamburgerköket och Svenska Sushiköket), caféer, SATS, Konstfack m.m. På gångavstånd finns mysiga Svandammsparken med en plaskdamm och fina gräsytor att sola på. Det är inte heller långt bort till härliga Vinterviken och grönområdet kring sjön Trekanten, eller varför inte ta en promenad in till Södermalm. I området planeras det flera spännande nybyggnadsprojekt som Metronomen, The Brick och omskrivna Tellus Towers. Läs mer på: http://insynsbk.stockholm.se/Byggochplantjansten/Pagaende-planarbete/PagaendePlanarbete/Planarende/?JournalNumber=2013-05016 och www.thebrick.se/

Kommunikation

T-bana Midsommarkransen och Telefonplan samt flertalet busslinjer.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.