Såld lägenhet på Valborgsmässovägen 20D i Midsommarkransen/Telefonplan
Midsommarkransen/Telefonplan

Valborgsmässovägen 20D

Kransens finaste etta!

Såld

Kransens finaste etta!

Accepterat pris - kontakta ansvarig mäklare för privatvisning.

PÅKOSTAD ETTA MED EXKLUSIVA MATERIALVAL!

Varmt välkomna till denna toppfräscha och nyproducerade (2017/2018) etta i attraktiva Midsommarkransen/Telefonplan. Ni erbjuds en lägenhet i absolut toppskick med påkostade tillval samt en mycket effektiv planlösning som gör att lägenheten känns luftig. Bostaden utmärker sig med ett fantastiskt ljusinsläpp genom flera fönster, ett lyxigt badrum och exklusivt kök. Moderna bekvämligheter som diskmaskin, tvättmaskin/torktumlare, golvvärme och hiss. Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett källarförråd.

Föreningen har bra ekonomi, en sluten innergård och garage/parkeringsplatser att tillgå sina medlemmar. Här bor ni med bästa läge i mycket populära och omtyckta Midsommarkransen/Telefonplan med närhet till områdets stora utbud av restauranger, service och kommunikationer. Mysiga och kulturminnesmärkta kvarter med massor av charm. Inom ett par minuters promenad når du även Aspudden med paradgatan Hägerstensvägen som erbjuder en härlig småstadskänsla och kantas av butiker, caféer, restauranger samt T-banestation även där. Även Vinterviken når du inom 15 minuters promenad, vilket är mycket populärt att besöka.

Kommande försäljning, kontakta ansvarig mäklare vid intresse för mer information!

Visa mer
Slutpris

2 300 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.