Selmedalsringen 26, 4 TR Hägerstenshamnen
Hägerstenshamnen

Selmedalsringen 26, 4 TR

Såld

Välkommen till en soldränkt och luftig fyra med ljuvlig sjöutsikt utöver Mälaren. Bostaden är belägen på våning fyra med kvarterets bästa placering närmst vattnet, en kort promenad ner i badrock kommer du till badbryggan som erbjuder kalla vinterbad eller ljumna kvällsdopp på sommaren. Här kan du avnjuta solens alla timmar i ett fantastiskt söderläge. Bostaden präglas av sina stora soldränkta balkong som du når från köket. Vidare bjuder lägenheten på milsvid sjöutsikt och rikligt med ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. Optimal planlösning som präglas av stora sociala ytor i kontakt med det renoverade köket som erbjuder gott om plats för större matgrupp. Vidare erbjuds tre rogivande och rymliga sovrum med plats för diverse möblemang. Lägenheten har ett helkaklat badrum med separat tvättdel samt en eftertraktad gästtoalett. Du välkomnas av en yteffektiv hall med exceptionella förvaringsmöjligheter. Lägenheten har renoverats i en sober och modern stil med påkostade materialval. Lägenheten parkettgolv i valnöt och goda förvaringsmöjligheter. Fantastisk lägenhet som måste upplevas på plats!

BRF Hägerstenshamnen nr 3 är en välskött och solid förening. Husen stod klara 1990 och föreningen äger marken (friköpt). Föreningen upplåter 102 bostadsrätter och är en del av samfälligheten Träpatronen. Förening har en god ekonomi och under de senaste åren har de erbjudit sina medlemmar avgiftsfria månader men nu sänktes istället avgiften med 5% från första januari 2021. De för ett miljömedvetet arbete och har bland annat installerat solpaneler på taken som bidrar till ungefär hälften av elförsörjning för hissar, tvättstugor och belysning. Föreningen erbjuder sina medlemmar en prunkande stor trädgård som sköts av trädgårdsmästare, gården har flera fina uteplatser, stor grill och boulebana. Här är det underbart att sitta under äppelträd och känna sommarbrisen. Vidare erbjuds två stora tvättstugor, cykelförråd, barnvagnsrum och en övernattningslägenhet. Föreningen disponerar över ett parkeringsgarage med ca 240 parkeringsplatser (inkl hybrid- och elbilsplatser) som medlemmarna kan hyra mot en månadsavgift på omkring 500kr, föreningen har även p-platser utomhus.

Hägerstenshamnen är ett vackert naturområde invid Mälarens strand. En kort promenad når du populära Aspudden och flertalet mysiga promenadstråk finns längs med Mälaren. Området erbjuder flertalet trevliga caféer som Konditori Lyran, Café Uddvillan och Vintervikens café. Båthamnar och flera badplatser finns i närområdet, samt ett mini zoo med djur och aktiviteter för barn. Området är som en familjedrömmen då det erbjuds flertalet förskolor och skolor i närheten. Området erbjuder exceptionella kommunikationsmöjligheter med tunnelbana från både Axelsberg och Örnsberg som endast tar 14 min till T-Centralen. Ett flertal busslinjer passerar området. Du tar dig enkelt med bil upp till riksväg E4/E20.

Visa mer
Slutpris

8 760 000 kr

Ansvarig mäklare
Alexander Satzger von Balvanyos

Alexander Satzger von Balvanyos

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.