Kransbindarvägen 9 Midsommarkransen
Midsommarkransen

Kransbindarvägen 9

Möjlig tvåa i mycket fint skick, ett charmigt hem i pittoreska LM-staden

Såld

Möjlig tvåa i mycket fint skick, ett charmigt hem i pittoreska LM-staden

En vackert renoverad etta med ljusinsläpp från två väderstreck på Midsommarkransens mysigaste adress, Kransbindarvägen. Här bor man på 35 väldisponerade kvadratmeter som enkelt kan göras om till en två rum och kök. Lägenheten erbjuder ett kök med matplats intill fönstret, ett allrum med sovdel, ett lyxigt badrum med marmor samt en hall med platsbyggda garderober. Här finns bevarade detaljer från 40-talet så som fönsterbrädor i teak, vackert holländskt parkettgolv, ca 2,70 cm takhöjd, gamla charmiga dörrar, fönsterhakar och fönstervred. Det härliga allrummet vetter mot föreningens grönskande gård med träd, buskar och gräsytor som man kan nyttja på sommaren.

Brf Tele är en mycket stor och välordnad förening med en egen reception som erbjuder alla medlemmar bra och smidig service. I bostadsrättsföreningen finns gemensamma utrymmen så som bastu, hobbyrum, fyra övernattningslägenheter, en samlingslokal samt flertalet grönskande innergårdar. På Kransbindarvägen bor man på en lugn gata med närhet till flera parker och grönområden, samtidigt som man har nära till kommunikationer och ett stort urval av charmiga butiker och matställen i såväl Midsommarkransen som Telefonplan och Aspudden. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Visa mer
Slutpris

2 945 000 kr

Ansvarig mäklare

Alexandra Ekstrand

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.