Svandammsvägen 40, 1 tr Midsommarkransen
Midsommarkransen

Svandammsvägen 40, 1 tr

Nyrenoverad och yteffektiv tvåa i hjärtat av Midsommarkransen!

Såld

Nyrenoverad och yteffektiv tvåa i hjärtat av Midsommarkransen!

Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade tvåa där varje kvadratmeter utnyttjas på bästa sätt! Lägenheten är nyrenoverad från (2021) och erbjuder en hög och modern standard. Lägenheten präglas av charmiga 40-talsdetaljer, generös takhöjd, stora fönsterpartier i två väderstreck, gott om förvaring, två klädkammare samt bevarat originalgolv. Det nyrenoverade och luftiga köket erbjuder gott om arbetsyta och förvaring. Kökets maskinpark består av induktionshäll, varmluftsugn, kombinerad kyl/frys och integrerad diskmaskin. Vidare erbjuds ett stort och ljust vardagsrum med plats för matbord, soffgrupp, kontorsplats och övrigt möblemang. Ett rogivande och insynsskyddat sovrum med två platsbyggda garderober och plats för dubbelsäng. Renoverat badrum från (2016) med klinkergolv och kakel på väggarna. Till lägenheten tillhör ett stort vindsförråd (ca 5kvm).

BRF Vitsippan 8 är en välskött och solid förening. Föreningen bildades 2009 och äger marken. Föreningen upplåter 9 lägenheter, varav en hyresrätt och två hyresrättslokaler. Det finns en plan att upplåta och sälja en av hyresrättslokalerna. Föreningen amorterar kontinuerligt av på lånen. I nuläget finns inga planerade avgiftsförändringar eller kommande renoveringar (Kontrollerat 2022-03-01). Föreningen erbjuder sina medlemmar en grönskande innergård med gräsmatta, sandlåda, sittplatser och cykelställ, vidare erbjuds cykelförråd samt barnvagnsrum, en stor tvättstuga och separata vindförråd. Bredband (250/250 Mbit) och TV ingår i avgiften!

Här bor ni i lugna och mycket populära kvarter med närhet Midsommarkransen tunnelbana, trendiga butiker, mysiga caféer, trevliga restauranger med mysiga uteserveringar sommartid såsom Svenska Sushiköket och Hamburgerköket, Pita i Parken, Indisk restaurang, Thairestaurang och Restaurang Tre vänner etc. Kulturbiografen Tellus, kemtvätt, gym (Puls och tränng m.m.), yoga, massage, osteopat och frisör alldeles runt hörnet och alldeles intill ligger också harmoniska Svandammsparken som en grön liten oas med en liten plaskdamm. På gångavstånd finner ni Telefonplan med bl.a. SATS, Klättercentret, Konstfack och Restaurang Landet. På vägen in till Hornstulls gedigna utbud av nöjen och shopping passerar ni Liljeholmen med dess galleria vid torget och badbrygga vid kajen. Sist men inte minst återfinns vackra Vinterviken med härliga gräsytor, klippbad och båthamn invid Mälarens strand.

Visa mer
Slutpris

3 150 000 kr

Ansvarig mäklare

Alexander Satzger von Balvanyos

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.