Telefonvägen 37, 1 tr Telefonplan
Telefonplan

Telefonvägen 37, 1 tr

Barnfamiljernas bostadsdröm! Fin lägenhet i mycket populär förening nära T-bana.

Såld

Barnfamiljernas bostadsdröm! Fin lägenhet i mycket populär förening nära T-bana.

Möjlig 5:a! Välkommen hem till denna barnfamiljernas bostadsdröm! Här erbjuds ett välplanerat och modernt boende med eftertraktat hörnläge i en mycket populär och barnvänlig förening. Stora härliga fönsterpartier mot lummig grönska ger en känsla av att vara ett med naturen och ger ett unikt läge av att följa årstidernas skiftningar från första parkett. Den generösa balkongen med soligt läge mot föreningens gård är en riktig oas och ett extra rum om sommaren.

Social och öppen planlösning mellan luftigt sällskapsrum och stort kök med full maskinpark. Matplats för stora middagar i köket som öppnar upp mot vardagsrummet.

Tre sovrum, med möjlighet till fyra st, i bra storlek. Ypperliga förvaringsmöjligheter samt en rymlig klädkammare. Separat WC samt badrum med badkar och tvättmöjligheter. Se alternativ planritning för att enkelt skapa en bra 5:a!

Stor, stabil förening med många kvarvarande hyresrätter vilket ger en god intäkt till kassan. Föreningen erbjuder vidare sina medlemmar en övernattningslägenhet och en fin grönskande innergård med fin lekplats och grillplatser samt parkeringsplatser och garage.

Levande kvarter med lika närhet till både Telefonplan och Midsommarkransen mitt bland toppklassiga restauranger, caféer och grönområden. Här finns även närhet till service och T-bana Telefonplan ligger mycket nära fastigheten.

Visa mer
Slutpris

7 800 000 kr

Ansvarig mäklare

Linda Lewin

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.