Sjöviksvägen 81, 4 tr Liljeholmskajen
Liljeholmskajen

Sjöviksvägen 81, 4 tr

Såld

Accepterat pris - kontakta ansvarig mäklare för privatvisning. Visas 12/2 - 14:15.

Välkommen till en fantastisk lägenhet med lugnt läge precis vid vattnet på Liljeholmskajen. Här erbjuds ni en mycket smakfull tvårummare med 65 välplanerade kvadratmeter. Stilsäkert och fullutrustat kök med plats för stort matbord i öppen planlösning mot vardagsrummet. Snyggt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Rymligt sovrum med mycket bra förvaring och lugnt gårdsläge. Stor balkong med underbar utsikt över Årstaviken, Tantolunden och Södermalm.

Den karaktäristiska byggnaden stoltserar med förstaplatsen i Årets Stockholmsbyggnad 2022. Populär bostadsrättsförening som erbjuder inglasad restaurang högst upp i höghuset för härliga matupplevelser och panoramautsikt över Stockholm. Föreningen har dessutom en mycket trevlig gemensamhetslokal/gästlägenhet högst upp i huset, garage, gemensam uteplats och en lekplats. Lugnt attraktivt läge där ni lever i en unik marin boendemiljö vid Liljeholmskajen. Strax utanför porten finner ni bad- och solbryggor, fullt serviceutbud i form av högklassiga restauranger, matbutik, caféer, glassbar, kemtvätt, frisör och gym mm. Några minuters promenad bort ligger Liljeholmstorgets galleria med allt ni någonsin kan behöva i form av shopping och övrig service.

Till bostaden hör ett rymligt källarförråd.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Kristoffer Pettersson för privatvisning, frågor eller dylikt.

Visa mer
Slutpris

4 795 000 kr

Ansvarig mäklare

Kristoffer Pettersson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.