Telefonplan/Midsommarkransen

Telefonvägen 15, 4 tr -Hiss!

Ljus & fin bostad i högt läge, solig balkong mot grönska, belägen i omtyckt BRF!

Ljus & fin bostad i högt läge, solig balkong mot grönska, belägen i omtyckt BRF!

Välkommen till en bostad med alla rätt! Högt upp i huset med en solig balkong i söderläge och mot lummig grönska finner ni denna stilrena lägenhet. Eftertraktad öppen och social planlösning gör lägenheten ljus, luftig och mycket trivsam. Stort master bedroom med walk-in-closet. Rymlig sovalkov som enkelt skulle kunna göras om till ett barnrum/kontor för att skapa en 3:a. Badrum med badkar och förberett för tvättmaskin.

Omåttligt populär förening med parkeringsplatser, garage, övernattningslägenhet och med en mycket fin innergård med lekpark och flera sittmöbler med tillhörande bord. Skuldfri förening för denna bostad!

Läget är oslagbart i populära Telefonplan/Midsommarkransen med all tänkbar service och flertalet mycket populära restauranger runt husknuten. Nära ligger även mysiga Svandammsparken med plaskdamm och en lekpark. Kontakta ansvarig mäklare för mer information om status och om bostaden.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 68.5 kvm
  • Antal rum: 2.5 rum
  • Våning: 4 av 5, hiss finns, Stor hiss!
  • Avgift: 3 219 kr inkl. värme, v/a
  • FÖRENING: HSB Brf nr 321 Svanen
  • Byggnadsår: 1993
  • Område: Telefonplan/Midsommarkransen, Stockholm
COVID-19

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Linda Lewin

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

BILDER

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

NÄROMRÅDE
Hägersten med Telefonplan har på senare år vuxit upp till en av Stockholms mest eftertraktade närförorter. I området finns ett stort utbud av service och fritidsnöjen, så som Svandammsparken, kulturbiografen Tellus, populära restaurangen Landet, Söderbergs konditori, SATS, Konstfack, Svenska Sushi köket, Sveriges största klättercenter, och ett bibliotek. Ett par kilometer bort finns knutpunkten Liljeholmen med sin inomhusgalleria och 90 butiker och ännu närmare finns Västberga handel med Coop Forum, Systembolaget, Rusta m.m. Området har även närhet till natur, badplats i Vinterviken och i sjön Trekanten, samt flera härliga grönområden och parker bl.a. Aspuddsparken med 4H gård.

KOMMUNIKATIONER
Nära till T-bana och bussar som går bara några minuter bort. Bl.a. linje 142 som går till Älvsjö Station där det finns anslutande pendeltåg, linje 145 som går till Liljeholmens T-bana och linje 161 som passerar Bagarmossen.

SKOLOR
Engelska Skolan

Parkering

Boendeparkering 500 kr/ månad

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.