Västertorp

Störtloppsvägen 8, vån 3/4 - Accepterat pris!

Till salu

ACCEPTERAT PRIS!

Ljus 1:a med effektiv och lättmöblerad planlösning!

Bostaden har en ljus och trevlig atmosfär tack vare stort fönsterparti med fransk balkong. Insynsskyddat läge på 2:a våningen där fönsterna vetter mot en skola. Öppen planlösning med lättmöblerade ytor som rymmer allt man behöver. Rejält kök med bra arbetsyta och förvaringsmöjligheter. Öppen planlösning med plats för matgrupp. Rymligt och fräscht helkaklat badrum med vädringsfönster. Hall och innerhall som löper vidare mot köket erbjuder mycket bra förvaringsmöjligheter i fem garderober. Till lägenheten hör även ett externt förråd som enkelt nås precis utanför dörren.

Välskött förening med bra ekonomi! Bredband och kabel-tv ingår i avgiften, parkeringsplatser finns tillgängligt och kostar 300 kr/mån.

- 100 meter till Västertorps centrum och tunnelbana!
- Yteffektiv och trevlig planlösning!
- Fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier med insynsskyddat läge på 3:e våningen!
- Fransk balkong med dubbeldörrar i söder!

Missa inte denna toppenbostad!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 37 kvm
  • Antal rum: 1 rum
  • Våning: 3 av 4, hiss finns
  • Avgift: 2 991 kr inkl VA, värme, bredband och TV-basutbud
  • Förening: SBCs BRF Iskarnevalen
  • Byggnadsår: 2000
  • Område: Västertorp, Stockholm
COVID-19
Accepterat pris

2 250 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Alexander von Satzger

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vardagsrum

Fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Rymligt och lättmöblerat allrum med öppen och social planlösning mot kök. Fint ljusinsläpp från stort fönsterparti i söder med fransk balkong med dubbeldörrar. Insynsskyddat läge på 3:e våningen där fönsterna vetter mot en skola. Parkettgolv med vita väggar.

COVID-19
Visa mer

Kök

Fräscht kök i vinkel med bra förvaring bakom gråa skåpsluckor. Bra arbetsyta på bänkskiva med vitt kakel ovan. Öppen planlösning med gott om plats för matgrupp och lättmöblerat. Maskinell utrustning: kyl/frys, spis/ugn och fläkt. Parkettgolv med vita väggar.

Visa mer

Hall

Välkomnande hall med praktiskt klinkergolv och plats för avhängning. Innerhall som löper vidare mot köket erbjuder mycket bra förvaringsmöjligheter i fem höga garderober. Säkerhetsdörr.

Visa mer

Badrum

Fräscht badrum med vitt kakel på väggarna och klinkergolv. Dusch, handfat med speglat överskåp, vägghängd WC och vädringsfönster.

Visa mer

Fastigheten

Varmt välkommen till Störtloppsvägen 8, vån 3/4 - ett välplanerat hem med ljus och trevlig atmosfär och närhet till kommunikationer, restauranger och butiker!

Visa mer

Planskisser

Omgivning

OMGIVNING

Allmänt om området

Västertorp är ett trevligt område och känt som en av Europas bäst bevarade stadsdelar från 50-talets början. Västertorp har
Stockholms största bestånd av skulpturer inkorporerade i stadsmiljön och är därmed Stockholms största utomhusutställning vilket gör området unikt och charmigt.

Centrumet har det mesta såsom t-bana (röd linje med 8 minuter in till Södermalm) flera livsmedelsbutiker, butiker, apotek, bank, restauranger, videobutik, frisörsalonger, postkontor m.m.

I området finns flera populära förskolor och skola. Några hundra meter bort finns även populära Västertorpshallen med badhus, gym och sportaktiviteter. Med bil tar man sig snabbt och enkelt ut på E4:an.

Kommunikation

T-bana från Västertorp in till Södermalm tar det ca 8 minuter och ca 15 minuter in till T-centralen.

Parkering

Boendeparkering gäller i området 300 kr/mån.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.